نتایج مسابقات هندبال در روز اول مرحله مقدماتی

روز نخست مرحله مقدماتی رشته هندبال با رقابت هشت تیم برگزار و نتایج آن اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، دور مقدماتی مسابقات هندبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز عالی کشور در دو گروه پنج تیمی برگزار می‌شود.
در روز نخست این مرحله از مسابقات، هشت دانشگاه الزهرا، پیام‌نور ایلام، تهران، اصفهان، شهید باهنر کرمان، حکیم سبزواری، فرهنگیان خراسان رضوی و ملی مهارت کرمان در مرکز تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان به رقابت پرداختند.
در این رقابت‌ها، دانشگاه الزهرا با نتیجه 15 بر 17 مغلوب دانشگاه پیام‌نور ایلام شد و دانشگاه تهران مسابقه را با نتیجه 10 بر 36 به دانشگاه اصفهان واگذار کرد. دانشگاه حکیم سبزواری با نتیجه 25 بر 13 از سد دانشگاه شهید باهنر کرمان گذشت و دانشگاه ملی مهارت کرمان با نتیجه 30 بر 8 پیروز میدان رقابت با دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی شد.
ادامه مسابقات هندبال در مرحله مقدماتی در روزهای 17، 18، 19 و 20 مردادماه برگزار خواهد شد.