اعلام نتایج مسابقات در چهارمین روز المپیاد شانزدهم

نتایج مسابقات برگزار شده در روز چهارم المپیاد ورزشی دختران کشور در پنج رشته اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در چهارمین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، تیم‌های شرکت‌کننده در رقابت‌ها در پنج رشته والیبال، بسکتبال، هندبال، فوتسال و تنیس روی میز به مصاف یکدیگر رفتند.

در رشته والیبال در اولین روز مسابقات مرحله حذفی چهار رقابت با حضور هشت دانشگاه راه‌یافته به این مرحله برگزار شد. در اولین مسابقه دانشگاه راغب اصفهان در مصاف با فرهنگیان با نتیجه 2 بر 1 به پیروزی رسید. دانشگاه پیام‌نور آذربایجان غربی با نتیجه 2 بر صفر از سد فردوسی مشهد گذشت و دانشگاه تهران نیز با همین نتیجه پیروز میدان رقابت با تبریز شد. در پایان دانشگاه اراک با نتیجه 2 بر صفر بازی را به دانشگاه زند شیراز واگذار کرد.

در مسابقات بسکتبال دانشگاه تهران با نتیجه 43 بر 14 دانشگاه ملی مهارت کرمان را شکست داد و دانشگاه ابوعلی‌سینا نیز با نتیجه 67 بر 39 از سد دانشگاه ارومیه گذشت. شهید بهشتی در مصاف با شهید باهنر با نتیجه 102 بر 36 به پیروزی رسید و فرهنگیان خراسان رضوی نیز با نتیجه 58 بر 13 مغلوب دانشگاه اصفهان شد. ادامه رقابت‌ها در مرحله مقدماتی رشته بسکتبال در روز 20 مردادماه برگزار می‌شود.

در رشته هندبال چهار مسابقه با حضور هشت تیم در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد. در نوبت صبح دانشگاه اصفهان با نتیجه 23 بر 13 ملی مهارت کرمان را شکست داد و دانشگاه الزهرا با نتیجه 29 بر 6 مغلوب حکیم سبزواری شد.

در نوبت بعدازظهر دانشگاه تهران با نتیجه 23 بر11 از سد تهران گذشت و دانشگاه تهران در مصاف با پیام‌نور ایلام با نتیجه 24 بر 9 به پیروزی رسید. ادامه رقابت‌ها در مرحله مقدماتی در روز 20 مردادماه برگزار می‌شود.

مسابقات فوتسال با برگزاری هفت رقابت دنبال شد. در نوبت صبح سه مسابقه برگزار شد که در آن دانشگاه باهنر کرمان با نتیجه 4 بر صفر از سد دانشگاه تبریز گذشت و رقابت فردوسی مشهد با پیام‌نور اصفهان و اراک با مازندران با نتیجه مساوی به پایان رسید.

در نوبت بعدازظهر چهار مسابقه برگزار شد. در این رقابت‌ها دانشگاه ملی مهارت کرمان با نتیجه 2 بر صفر در مقابل الزهرا به پیروزی رسید و صنعتی اصفهان نیز با نتیجه 5 بر 2 مغلوب فرهنگیان خراسان رضوی شد. دانشگاه ایلام در مصاف با علمی کاربردی آذربایجان شرقی با نتیجه 7 بر 2 به پیروزی رسید و رقابت بین شهرکرد و شیراز با نتیجه مساوی به پایان رسید.

آخرین روز مسابقات تنیس روی میز نیز با اعلام نفرات و دانشگاه‌های برتر در ماده‌های انفرادی، دوبل و تیمی به پایان رسید. در این مسابقات دانشگاه تهران به مقام نخست رسید و دانشگاه زند شیراز در جایگاه دوم ایستاد؛ دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و شهید باهنر کرمان نیز مقام سوم مشترک را از آن خود کردند.