المپیاد شانزدهم به هدف خود رسیده است

دارنده مدال طلای رشته تنیس روی میز از دانشگاه زند شیراز در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور گفت: هدف المپیاد گردهم آمدن دانشجویان و ایجاد هدف و انگیزه‌ای برای ورزش کردن و ارتقا کیفیت است که در این المپاد اتفاق افتاد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مهدیس مولوی در حاشیه اختتامیه مسابقات تنیس روی میز دختران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: سطح مسابقات بالا بود و شرکت‌کنندگان با رقابت منصفانه توانستند مقام‌های خوبی را کسب کنند.
وی با اشاره به شرایط برگزاری مسابقات عنوان کرد: شرایط سالن برگزاری رقابت‌ها و نحوه داوری مسابقات بسیار خوب بود و آنها در سطح ملی و بین‌المللی بودند.
دارنده مدال طلای رشته تنیس روی میز در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد ورزشی بیان کرد: هدف المپیاد گردهم آمدن دانشجویان و ایجاد هدف و انگیزه‌ای برای ورزش کردن و ارتقا کیفیت است که در این المپاد اتفاق افتاد.
وی افزود: دانشگاه زند شیراز بسیار به این اصل اهمیت می‌دهد و در این راستا حمایت ویژه‌ای از ورزشکاران خود داشته است.
مولوی در ارتباط با میزبانی این دوره از رقابت‌ها تصریح کرد: میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان از این رقابت‌ها بسیار خوب بوده و جای تشکر دارد.