امکانات برگزاری مسابقات تنیس‌روی‌میز مطابق آخرین استانداردهای جهانی بود

رئیس انجمن تنیس روی میز دختران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امکانات موجود در فضای مسابقات نظیر میزهای تنیس از نوع بین‌المللی بودند و این سبب شد که مسابقات مطابق آخرین استانداردهای فدراسیون جهانی تنیس برگزار شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، سیما لیموچی در حاشیه اختتامیه مسابقات تنیس روی میز دختران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: در رشته تنیس روی میز مسابقات در سه ماده انفرادی، تیمی و دوبل آزاد برگزار شد.
وی با اشاره به نتایج مسابقات عنوان کرد: در بخش تیمی 12 دانشگاه شرکت کردند که پس از انجام 24 بازی، دانشگاه تهران مقام اول، دانشگاه زند شیراز مقام دوم و دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و شهید باهنر کرمان به صورت مشترک مقام سوم را کسب کردند.
رئیس انجمن تنیس روی میز دختران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشگاه زند شیراز در دو ماده انفرادی و دوبل آزاد نیز مقام اول رقابت‌ها را از آن خود کردند؛ تیم‌های دانشگاه تهران و مازندران نیز در بخش دوبل آزاد و انفرادی توانستند با تلاش دانشجویان خود به مقام اول تا سوم برسند.
وی با اشاره به شرایط برگزاری مسابقات بیان کرد: سالن برگزاری مسابقات از کیفیت بالایی برخوردار بود و امکانات موجود نظیر میزهای تنیس از نوع بین‌المللی بودند و این سبب شد که مسابقات مطابق آخرین استانداردهای فدراسیون جهانی تنیس برگزار شود.
لیموچی با بیان اینکه داوری مسابقات سطح کیفی بسیار بالایی داشت، گفت: داوران حاضر در این مسابقات از درجه‌های ملی و بین‌المللی برخوردار بودند؛ بالغ‌بر 80 درصد داوران حاضر در این رقابت‌ها از استان اصفهان بودند.
وی خاطرنشان کرد: از هیات تنیس روی میز استان اصفهان برای ایجاد این هماهنگی در بخش اجرایی و فنی تشکر می‌کنیم.
رئیس انجمن تنیس روی میز دختران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط با سطح برگزاری این رقابت‌ها تصریح کرد: بالغ‌بر 16 نفر از شرکت‌کنندگان در شرایط بسیار خوبی قرار داشتند چراکه آنها از بازیکنان لیگ‌های ورزشی در کشور هستند که از سطح کیفی بالایی برخوردارند و این موجب برگزاری مسابقات در سطح بالایی شده بود.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت دانشجویان برتر این رشته در مسابقات جهانی عنوان کرد: گروهی از افراد شرکت‌کننده در این دوره از رقابت‌ها انتخاب شدند تا بتوانیم از آنها در تیم ملی دانشجویان کشور زیر نظر فدراسیون دانشجویی تنیس روی میز استفاده کنیم و مثل سابق در مسابقات جهانی شرکت کنیم.
لیموچی افزود: این امر پس از انتخابات مجدد و با همکاری سازمان‌های دیگر در حوزه دانشجویی مثل پیام‌نور و وزارت بهداشت انجام می‌شود تا بتوانیم این دانشجویان را در شرایط بسیار خوب تمریناتی قرار داده و یک تیم خوب با تمام ظرفیتی که در دانشگاه‌های کشور وجود دارد داشته باشیم.