شانزدهمین المپياد ورزشي دانشجويان دختر، پایان مسابقات تنیس‌روی‌میز با قهرمانی تیم دانشگاه تهران

مسابقات تنیس روی میز شانزدهمین المپياد ورزشی دانشجويان دختر با مشخص شدن تیم‌ها و نفرات برتر به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در چهارمین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مسابقات تنیس روی میز با رقابت در دو ماده انفرادی و دوبل به پایان رسید.
در مسابقات انفرادی ملیکا عامرطاس از دانشگاه زند شیراز در جایگاه اول رقابت‌ها قرار گرفت و فائزه نصیرایی از دانشگاه مازندران مقام دوم را کسب کرد. کیانا قصری و شایسته باقری‌نژاد نیز از دانشگاه تهران به مقام سوم مشترک دست یافتند.
در مسابقات دوبل مهدیس مولوی و ملیکا عامرطاس از دانشگاه زند شیراز مقام اول و کیانا قصری و یگانه شاوردی از دانشگاه تهران مقام دوم را از آن خود کردند. مقام سوم مشترک به شایسته باقری‌فرد و آنا کشیشی از دانشگاه تهران و زهرا میراب‌زاده و یسنا زنگنه از دانشگاه شهید چمران اهواز رسید.
در مسابقات تیمی دانشگاه‌های تهران و زند شیراز به ترتیب مقام اول و دوم را کسب کرده و دانشگاه صنعتی اصفهان و شهید باهنر کرمان در جایگاه سوم مشترک ایستادند.
در پایان این رقابت‌ها از نفرات برگزیده با حضور مسئولان برگزاری شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور تقدیر شد.