برنامه بازی‌ها در روز چهارم المپیاد شانزدهم

روز چهارم شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور با رقابت در پنج رشته همراه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، چهارمین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با رقابت در پنج رشته هندبال، والیبال، فوتسال، بسکتبال و تنیس روی میز دنبال می‌شود.

در رشته هندبال هشت تیم در قالب چهار مسابقه به مصاف یکدیگر می‌روند. در این رقابت‌ها دانشگاه‌های ملی مهارت کرمان با اصفهان، الزهرا با حکیم سبزواری، تهران با مازندران و پیام‌نور ایلام با تبریز به رقابت خواهند پرداخت. آخرین مسابقات مرحله مقدماتی در این رشته در روز 20 مردادماه برگزار می‌شود.

در رشته والیبال تیم‌های راه‌یافته به مرحله حذفی در چهار مسابقه با یکدیگر رقابت می‌کنند.

آخرین روز مرحله مقدماتی در رشته فوتسال با رقابت دانشگاه‌های کرمان و تبریز، اصفهان و فرهنگیان خراسان رضوی، ایلام و علمی کاربردی آذربایجان شرقی، ملی مهارت و الزهرا، شهرکرد و شیراز، فردوسی مشهد و پیام‌نور و همچنین اراک و مازندران دنبال می‌شود. پس از این رقابت‌ها تیم‌های اول و دوم هر گروه به مرحله حذفی راه می‌یابند.

در رشته بسکتبال سه مسابقه بین دانشگاه‌های تهران و ملی مهارت کرمان، ابوعلی‌سینا و ارومیه و همچنین شهید باهنر و شهید بهشتی برگزار می‌گردد. ادامه رقابت‌ها در مرحله مقدماتی رشته بسکتبال در روز 20 مردادماه دنبال می‌شود.

مسابقات تنیس روی میز با رقابت در دو مرحله نیمه نهایی و نهایی در دو رشته انفرادی و دوبل به پایان رسیده و از برگزیدگان این دور از رقابت‌ها تجلیل خواهد شد.