ورود نخبگان ورزشی به دانشگاه‌ها تسهیل شود

دارنده مدال طلای رشته تکواندو از دانشگاه اصفهان در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور گفت: اگر برگزیدگان ورزشی برای ورود به دانشگاه‌ها از امتیاز خوبی برخوردار باشند، سایر افراد نیز برای حضور در عرصه ورزش و شرکت در رویدادهای ورزشی انگیزه ایجاد می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، یاسمن لیموچی در حاشیه اختتامیه مسابقات تکواندو در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: برای رسیدن به این رقابت‌ها هر روز تمرین کردم و همراه با استاد خود در اردو شرکت کرده و تلاش کردم تا بتوانم در رقابت‌ها حضور یافته و مدال کسب کنم.

وی افزود: دانشگاه در این عرصه حمایت‌های خوبی داشت و پیگیری‌های لازم را انجام داد و درنهایت به این موفقیت ختم شد.

دارنده مدال طلای رشته تکواندو در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با اشاره به سطح کیفی این رقابت‌ها عنوان کرد: رقیبان خوبی در این مسابقات شرکت کرده بودند و سطح بازیکنان بسیار بالا بود.

وی افزود: میزبانی رقابت‌ها به خوبی انجام شد و مسابقات تکواندو در سالنی مناسب برگزار شد؛ همچنین مسابقات در دانشگاه صنعتی اصفهان از جو خوبی برخوردار بود.

لیموچی با تاکید بر لزوم حمایت از دانشجویان ورزشکار عنوان کرد: هر ورزشکاری این انتظار را دارد که از طرف مسئولان به طور ویژه مورد حمایت قرار گیرد و عملکرد او پیگیری شود؛ در رشته تکواندو به ویژه در بخش پومسه پیگیری کمتری انجام می‌شود اما باید حمایت و توجه بیشتری انجام شود.

وی ادامه داد: هزینه در ورزش تکواندو بسیار بالا است و قسمتی از آن می‌تواند با حمایت مسئولان ورزشی پرداخت شود یا تسهیلات ویژه‌ای از جمله پرداخت وام برای ورزشکاران در نظر گرفته شود.

دارنده مدال طلای رشته تکواندو در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور افزود: اگر برگزیدگان ورزشی برای ورود به دانشگاه‌ها از امتیاز خوبی برخوردار باشند، سایر افراد نیز برای حضور در عرصه ورزش و شرکت در رویدادهای ورزشی انگیزه ایجاد می‌شود.