جوایز نقدی عامل محرکی برای افزایش استقبال از المپیاد ورزشی است

مسئول برگزاری مسابقات تکواندو در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور گفت: اگر جوایز نقدی برای دانشجویان حاضر در این رقابت‌ها درنظر گرفته شود، افراد علاقه بیشتری برای حضور در المپیاد خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، فاطمه مهرابی در حاشیه اختتامیه مسابقات تکواندو در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: مسابقات تکواندو در این المپیاد از کیفیت بالایی برخوردار بود زیرا در این رقابت‌ها ورزشکاران ملی‌پوش، قهرمان جهان و قهرمان آسیا شرکت داشته و حدود پنج داور بین‌المللی در آن حضور داشتند.

وی افزود: این دوره از رقابت‌ها در دو شاخه کیوروگی در هشت وزن و پومسه، با حضور 18 داور از سراسر کشور برگزار شد.

مسئول برگزاری مسابقات تکواندو در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور در ارتباط با دانشگاه‌های برتر در رشته تکواندو عنوان کرد: در پایان رقابت‌ها دانشگاه‌ فرهنگیان اصفهان مقام اول، دانشگاه گیلان مقام دوم و دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین مقام سوم را از آن خود کردند.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات در دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان در این دوره از رقابت‌ها به خوبی میزبانی کرد و تنها مشکل در برگزاری مسابقات گرمای هوا بود که در سطح کشور از جمله اصفهان رخ داد و موجب عدم پاسخگویی مناسب سیستم‌های سرمایشی در سالن‌های مسابقات شد.

مهرابی افزود: دانشگاهی که عهده‌دار میزبانی المپیاد می‌شود باید تجهیزات کاملی برای برگزاری مسابقات داشته باشد اما در مجموع شرکت‌کنندگان از نحوه میزبانی در اصفهان رضایت داشتند.

وی با اشاره به حمایت از برگزیدگان رشته تکواندو بیان کرد: فدراسیون از نفرات برگزیده این رقابت‌ها برای حضور در مسابقات دانشجویان جهان دعوت می‌کند و در بخش دانشجویی رشته تکواندو، اهمیت زیادی برای نفرات برتر قائل شده و حمایت خوبی از آنها می‌شود.

مسئول برگزاری مسابقات تکواندو در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور ادامه داد: اگر جوایز نقدی برای دانشجویان حاضر در این رقابت‌ها درنظر گرفته شود، افراد علاقه بیشتری برای حضور در المپیاد خواهند داشت.

وی با بیان اینکه برنامه‌های مفرح در طول برگزاری المپیاد باید افزایش یابد، گفت: دانشجویان صرفا برای حضور در مسابقات ورزشی در المپیاد شرکت نمی‌کنند و باید برنامه‌های جنبی برای آنها در نظر گرفته شود تا از شادابی بیشتری در طول رقابت‌ها برخوردار باشند.