مدال طلا ارمغان یک سال تلاش برای شناگر شیرازی

دارنده مدال طلای شنا از دانشگاه شیراز در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور گفت: برای حضور در این مسابقات از حدود یک سال گذشته در دانشگاه و همچنین تیم‌ خودم تمرین کردم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، آناهیتا بهبود در حاشیه اختتامیه مسابقات شنا در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: مسابقات امسال از سطح بالایی برخوردار بود و بسیاری از دانشجویانی که حائز رتبه شدند، از مدال‌آوران مسابقات ملی در سطح کشور بودند.

وی افزود: رکوردهایی که در این دوره از رقابت‌ها ثبت شد بسیار خوب بود و می‌توان گفت که مسابقات سطح کیفی بالایی داشت.

دارنده مدال طلای شنا در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با اشاره به تمرینات خود عنوان کرد: از بچگی در این حرفه حضور داشتم ولی برای حضور در این مسابقات از حدود یک سال گذشته در دانشگاه و همچنین تیم‌ خودم تمرین کردم.

وی افزود: از مربیان خود تشکر می‌کنم زیرا آنها برای کسب این مقام بسیار تلاش کردند تا ما بتوانیم بهترین خود را در رقابت‌ها به نمایش بگذاریم و امیدوارم که این عناوین بخشی از زحمات آنها را جبران کند.

بهبود با اشاره به برگزاری المپیاد ورزشی دانشجویان به صورت دو سال یک بار تصریح کرد: درخواست ما این است که برای دانشجویان شناگر، فضای تمرینات و مسابقات بیشتری قرار داده شود زیرا ممکن است دانشجویان در یک سالی که مسابقات برگزار نمی‌شود فارغ‌التحصیل شوند و المپیاد را از دست بدهند.

وی با بیان اینکه برخی از دانشگاه‌ها امکانات و استخر مناسب ندارند، گفت: باید بودجه قسمت تربیت‌بدنی در دانشگاه‌ها افزایش یابد تا شاهد ارتقا سطح رقابت‌ها در المپیادهای ورزشی دانشجویی باشیم.

دارنده مدال طلای شنا در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور افزود: اگر جوایز بهتری برای برگزیدگان رقابت‌ها در نظر گرفته شود و یا اسامی آنها در اخبار گفته شود تا بیشتر مطرح بشوند و همچنین امکانات برای ورزشکاران افزایش یابد، المپیادهای دانشجویی با استقبال بیشتری روبرو خواهند شد.