برگزاری مسابقات شنا در استخر استاندارد نقطه قوت المپیاد شانزدهم

رئیس انجمن شنای دختران در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مسابقات شنای امسال برخلاف دوره گذشته در استخر استاندارد 25 متر برگزار شد و این نقطه قوت المپیاد شانزدهم بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، شعله خداداد در حاشیه اختتامیه مسابقات شنا در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: مسابقات شنا به طور کلی از سطح قابل قبولی برخوردار بود چراکه در بخش دانشجویی دغدغه اصلی افراد درس خواندن است و شاید نتوانند در فصل‌های تمرینی به طور مناسب به تمرین بپردازند.

وی افزود: اگر بخواهیم این دوره از رقابت‌ها را با دوره‌های گذشته مقایسه کنیم، می‌توان گفت که افراد اول تا سوم تفاوت چندانی نداشتند اما رقابت بین آنها فشرده‌تر شده و رکوردها بهم نزدیک بود؛ بنابراین سطح کیفی مسابقات بهبود پیدا کرده و رقابت‌ها سنگین‌تر شده بود.

رئیس انجمن شنای دختران در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تعداد شناگران در این دوره از مسابقات عنوان کرد: در این دوره از المپیاد شاهد کاهش تعداد افراد شرکت‌کننده در رقابت‌ها بودیم که این موضوع جای بررسی دارد.

وی با اشاره به محل برگزاری رقابت‌ها بیان کرد: مسابقات امسال برخلاف دوره گذشته در استخر استاندارد برگزار شد و نقطه قوت این المپیاد، برگزاری رقابت‌ها در استخر 25 متر بود.

خداداد در ارتباط با میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان در این دوره از المپیاد تصریح کرد: میزبان دانشگاهی صنعتی است و به دلیل نداشتن رشته تربیت‌بدنی، شاید نیروی داوطلب به اندازه کافی برخوردار نباشد اما برخلاف این موضوع آنچه دیده شد شرایط مناسبی بود.

وی افزود: جا دارد که از هیات شنای استان اصفهان به دلیل همکاری در برگزاری این مسابقات تشکر کنیم.

رئیس انجمن شنای دختران در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر حمایت از برگزیدگان ورزش دانشگاهی عنوان کرد: می‌توان با فراهم کردن بسته‌های تشویقی از ورزشکاران حمایت کرد اما در وزارت علوم بسته تشویقی خاصی برای برگزیدگان المپیادها در نظر گرفته نشده است؛ این موضوع جای بررسی دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: می‌توان شرایطی را برای افراد برگزیده المپیادها مهیا کرد تا بتوانند در مقاطع بعدی ادامه تحصیل راحت‌تری داشته باشند و یا در انتخاب دانشگاه موردنظر خود تسهیلات بیشتری داشته باشند.

خداداد بیان کرد: بسیاری از شناگران حاضر در این رقابت‌ها از مدال‌آوران مسابقات دارای جایزه بزرگ که توسط فدراسیون برگزار می‌شود هستند و دارای ظرفیت لازم برای پیشرفت هستند اما بستر مناسب باید برای آنها فراهم شود.