لزوم حمایت از دانشجویان شناگر برتر در سطح ملی

سرداور مسابقات شنا در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور گفت: بسیاری از شرکت‌کنندگان مسابقات شنا از ورزشکاران ملی و رکوردداران مسابقات کشوری هستند و باید از آنها حمایت شود تا بتوانند در مسابقات بزرگ در سطح کشور درخشش بهتری داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، فرناز مکتبی در حاشیه اختتامیه مسابقات شنا در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: مسابقات شنا در سه روز با 13 ماده رقابتی شامل 10 ماده انفرادی و 3 ماده تیمی برگزار شد و 95 شرکت‌کننده در قالب 29 تیم دانشگاهی در آن حضور داشتند.

وی افزود: در پایان سه روز تیم شیراز مقام اول، تیم تهران مقام دوم و تیم فردوسی مشهد مقام سوم را کسب کردند.

سرداور مسابقات شنا در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با اشاره به کیفیت برگزاری رقابت‌ها عنوان کرد:سطحی کیفی رقابت‌ها بسیار بالا بود و تعداد خطاهایی که در طول رقابت‌ها ثبت شد بسیار پایین بود؛ این نشان می‌دهد که شناگران تمرین زیادی در این مدت داشتند و همه آنها توانستند برای تیم‌های خود امتیاز کسب کنند.

وی در ارتباط با میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان از این مسابقات بیان کرد: دانشگاه صنعتی میزبانی بسیار خوبی از این رقابت‌ها داشت و همکاری هیات شنای اصفهان با دانشگاه، داوران و نمایندگان استان‌های دیگر بسیار خوب بود.

مکتبی افزود: سطح کیفی تیم داوری اصفهان بسیار عالی بود و هیچ مشکلی در زمینه داوری وجود نداشت.

وی با بیان اینکه اختصاص دادن سانس‌های ویژه برای تمرین تیم‌های شنا در دانشگاه‌ها بسیار ضروری است، گفت: این امر در دانشگاه‌هایی که استخر دارند بسیار کمک کننده است و سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند با ایجاد تعامل با دانشگاه‌های دیگر و یا استخرهای خصوصی به ارتقا کیفیت تیم شنای خود کمک کنند.

سرداور مسابقات شنا در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور افزود: این همکاری و تمرین مداوم می‌تواند سطح کیفی مسابقات را در دوره‌های آینده افزایش دهد.

وی با اشاره به حضور شناگران برتر ملی در این المپیاد بیان کرد: بسیاری از شرکت‌کنندگان مسابقات شنا از ورزشکاران ملی و رکوردداران مسابقات کشوری هستند و باید از آنها حمایت شود تا بتوانند در مسابقات بزرگ در سطح کشور درخشش بهتری داشته باشند.

مکتبی با تاکید بر لزوم استمرار در برگزاری المپیاد تصریح کرد: امیدواریم که این رویداد استمرار داشته باشد و به هیچ دلیلی در برگزاری آن وقفه ایجاد نشود؛ مدتی به دلیل شیوع کرونا شاهد عدم برگزاری این مسابقات بودیم و انتظار می‌رفت که رقابت‌ها در این دوره از کیفیت پایینی برخوردار باشد اما با تلاش شرکت‌کنندگان این اتفاق نیوفتاد و افراد توانمنمدی در مسابقات حضور یافتند.