بازنگری زیرساخت‌ها، تجهیز سالن‌ها و افزایش رویدادهای ورزشی با رویکرد دولت سیزدهم

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور گفت: رویکرد دولت سیزدهم موجب بازنگری زیرساخت‌ها، تجهیز سالن‌ها و افزایش رویدادهای ورزشی شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، هاشم داداش‌پور در حاشیه بازدید از روند برگزاری شانزدهمين المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور اظهار کرد: المپیاد ورزش قهرمانی هر دو سال یک بار برگزار می‌شود که امسال شانزدهمین دوره آن به میزبانی دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان در حال برگزاری است؛ هدف اصلی ما از برگزاری این المپیادها افزایش تحرک و نشاط اجتماعی و کشف استعدادهای برتر ورزشی برای مسابقات قهرمانی و جهانی است .
وی با بیان اینکه اهتمام به ورزش در کشور نباید منحصر به چند برنامه تلویزیونی و یا چند رخداد ورزشی باشد، عنوان کرد: برای اینکه ورزش در کشور در جایگاه رفیع و منیع خود قرار گیرد، باید نهادهای مرتبط زیرساخت‌های لازم را فراهم سازند و اقدامات به صورت علمی و سنجیده صورت گیرد چراکه انجام فعالیت‌های شعارگونه و غیرعلمی جز هدررفت منابع حاصلی نخواهد داشت.
رئیس سازمان امور دانشجویان کشور با اشاره به سرانه ورزشی ایران در میان دیگر کشورها بیان کرد: سرانه فضاهای ورزشی در كشور ما کمتر از یک مترمربع بود و همین میزان هم ممكن است در چند رشته خلاصه شده باشد و رشته‌های دیگر زیاد مورد توجه قرار نگرفته و به چند سانت برسند.
وی افزود: این درحالی است که سرانه كشورهای پیشرفته كه در این زمینه رشد داشته‌اند مانند ژاپن به حدود هشت متر و کشورهای اروپایی تا ۱۷ متر می‌رسد؛ متأسفانه ما در بحث سرانه ورزشی با استانداردهای حرفه‌ای فاصله زیادی داریم و بنابراین باید تلاش كنیم به این استانداردها نزدیک شویم.
داداش‌پور عملکرد سازمان امور دانشجویان در دولت سیزدهم را در حوزه ورزش مثبت ارزیابی کرد و عنوان کرد: در این سه سال به ورزش به صورت اصولی و علمی پرداختیم و علاوه‌بر گسترش مسابقات ورزشی در قالب جشنواره و المپیاد، به افزایش سالن‌ها و وسایل روز ورزشی هم عنایت ویژه داشتیم و هیچ دانشگاهی در کشور نیست که در مدت سه سال گذشته تغییراتی در فضا، امکانات و رویکرد ورزشی نداشته باشد.
وی ادامه داد: المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان هر دو سال در استان‌های مختلف برگزار می‌شود تا علاوه‌بر شناخت دانشجویان، بتوان از ظرفیت‌های مختلف استان‌ها و دانشگاه برگزارکننده نیز به نفع دانشگاه و تقویت زیرساخت‌های ورزشی استفاده کرد و به مرور شاهد توانمندی تمامی مراکز آموزش عالی کشور در برپایی رخدادهای ورزشی و فرهنگی در سطح ملی و حتی فراملی و بین المللی باشیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان کشور در خصوص آینده دانشجویان شرکت‌کننده در این المپیادها بیان کرد: افرادی که قهرمان ملی می‌شوند علاوه‌بر اینکه خود را به منصه ظهور رسانده‌اند می‌توانند با پیوندی که میان فدراسیون تخصصی و فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی وجود دارد از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل شوند و در رقابت‌های ملی و جهانی ورود کنند.
وی با بیان اینکه در سازمان امور دانشجویان فعالیت‌های خود را در چهار سطح دنبال کرده‌ایم، گفت: احیاء ورزش دانشگاهی اولین وظیفه ما بود و در گام دوم به هویت‌بخشی ورزش دانشگاهی پرداختیم به طوری که ورزش دانشگاهی در عرصه ورزش کشور به رسمیت شناخته شود.
داداش‌پور افزود: گام سومی که ما آغار کرده‌ایم و امیدوار هستیم ادامه یابد، ارتقا ورزش دانشگاهی کشور به جایگاه حرفه‌ای است به طوری که هر فعالیت ورزشی که در دانشگاه‌ها رخ می‌دهد یک پیوست حرفه‌ای نیز داشته باشد تا دانشگاه بتواند علاوه‌بر اینکه یک نهاد علمی است یک نهاد اجتماعی نیز باشد.
وی از خوابگاه‌های دانشجویی به عنوان بستری برای رونق ورزش در میان دانشجویان نام برد و تصریح کرد: خوابگاه تنها محلی برای استراحت نیست بلکه یک سرای دانشجویی است که باید امکانات آن فراهم شود تا دانشجویان از فضاهای اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی بهره‌مند شوند.
دادش‌پور اضافه کرد: یکی از اقدامات سازمان تبدیل خوابگاه به سرای دانشجویی و ایجاد فضا برای ورزش دانشجویان دختر در خوابگاه است .