برنامه بازی‌های روز سوم المپیاد ورزشی دانشجویان

در سومین روز المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور، رقابت‌ها در هفت رشته برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در سومین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با رقابت در هفت رشته هندبال، والیبال، فوتسال، بسکتبال، تنیس روی میز، شنا و تکواندو دنبال می‌شود.

در رشته هندبال چهار مسابقه بین تیم‌های باهنر کرمان و پیام‌نور ایلام، تهران و فرهنگیان خراسان رضوی، تبریز و الزهرا و همچنین مازندران و اصفهان برگزار می‌شود. ادامه مرحله مقدماتی این مسابقات در روزهای 19 و 20 مردادماه برگزار شده و سپس رقابت‌های نیمه‌نهایی و نهایی برگزار خواهد شد.

در رشته والیبال 16 دانشگاه به مصاف یکدیگر می‌روند. در این مسابقات دانشگاه‌های الزهرا با پیام‌نور آذربایجان غربی، زند شیراز با علمی کاربردی اصفهان، تهران با مازندران، راغب اصفهان با رازی، تبریز با ملی مهارت خراسان رضوی، شهید چمران اهواز با فرهنگیان تهران، اراک با صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد با شهید باهنر کرمان رویارویی می‌کنند.

در رشته فوتسال در گروه اول دانشگاه‌های ملی مهارت مازندران با شهرکرد و شیراز با الزهرا رقابت می‌کنند و در گروه دوم دانشگاه‌های اصفهان با ایلام و علمی کاربردی آذربایجان شرقی با فرهنگیان خراسان رضوی به مصاف یکدیگر می‌روند. در گروه سوم مسابقات بین دانشگاه‌های فردوسی مشهد و اراک و همچنین پیام‌نور و مازندران برگزار می‌شود و تیم‌های تبریز و تهران نیز در گروه چهارم با یکدیگر رقابت می‌کنند.

در رشته بسکتبال هشت دانشگاه گیلان و فردوسی، پیام‌نور آذربایجان شرقی و الزهرا، تهران و ارومیه و همچنین شهید باهنر کرمان و فرهنگیان خراسان رضوی به مصاف یکدیگر می‌روند. ادامه رقابت‌ها در مرحله مقدماتی در روزهای 19 و 20 تیرماه برگزار می‌شود.

تنیس روی میز در روز سوم با ادامه مسابقات انفرادی و شروع مسابقات دوبل دنبال می‌شود. رقابت‌های پایانی در این رشته در روز 19 مردادماه برگزار می‌شود.

آخرین روز مسابقات شنا در دو رشته انفرادی 50 متر آزاد و 200 متر قورباغه و همچنین یک رشته تیمی چهار دور 100 متر برگزار شده و در پایان به برگزیدگان رقابت‌ها در هر رشته مدال اهدا خواهد شد.

روز پایانی مسابقات تکواندو نیز با رقابت شرکت‌کنندگان در رشته پومسه دنبال شده و در پایان از نفرات برتر این رقابت‌ها تقدیر می‌شود.