نتایج مسابقات در روز دوم المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور

نتایج مسابقات روز دوم المپیاد در شش رشته هندبال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، تکواندو و شنا اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در دومین روز از رقابت‌های شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه صنعتی اصفهان، در رشته هندبال چهار مسابقه در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد.

در نوبت صبح تیم‌های مازندران و ملی مهارت کرمان و همچنین حکیم سبزواری و تبریز به مصاف یکدیگر رفتند. در این رقابت‌ها دانشگاه ملی مهارت کرمان با نتیجه 20 بر 12 و دانشگاه حکیم سزواری با نتیجه 29 بر 14 پیروز میدان شدند.

در نوبت بعدازظهر دانشگاه‌های اصفهان و فرهنگیان خراسان رضوی و نیز الزهرا و شهید باهنر کرمان با یکدیگر به رقابت پرداختند و تیم‌های اصفهان با نتیجه 25 بر 5 و شهید باهنر کرمان با نتیجه 12 بر 11 از سد رقیبان خود گذشتند.

ادامه مسابقات در رشته هندبال در روزهای 18، 19 و 20 مردادماه برگزار خواهد شد.

در رشته والیبال هشت مسابقه با حضور 16 تیم در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد. در نوبت صبح تیم‌های صنعتی اصفهان و اراک به ترتیب با نتایج 2 بر صفر و 2 بر 1 مغلوب رقیبان خود از دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و فردوسی مشهد شدند. همچنین دانشگاه زند شیراز با نتیجه 2 بر صفر از سد دانشگاه الزهرا گذشت و پیام‌نور آذربایجان غربی با نتیجه مشابه پیروز میدان رقابت با دانشگاه علمی کاربردی اصفهان شد.

در نوبت عصر دانشگاه تهران و مازندران با نتیجه 2 بر صفر به ترتیب از ردانشگاه‌های راغب اصفهان و رازی پیشی گرفتند. تیم‌های شهید چمران اهواز و تبریز نیز با نتایج 2 بر صفر به ترتیب بازی را به رقیبان خود از دانشگاه‌های ملی مهارت خراسان رضوی و فرهنگیان تهران واگذار کردند.

دیگر مسابقات مرحله مقدماتی در رشته والیبال در روز 18 مردادماه دنبال خواهد شد و سپس مرحله حذفی این رقابت‌ها آغاز می‌شود.

در رشته بسکتبال هشت تیم در چهار مسابقه به مصاف یکدیگر رفتند. در این رقابت‌ها دانشگاه اصفهان با نتیجه 67 بر 32، دانشگاه ابوعلی‌سینا با نتیجه 49 بر 28، دانشگاه شهید بهشتی با نتیجه 78 بر 25 و دانشگاه ارومیه با نتیجه 58 بر 31 به ترتیب رقیبان خود را از دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان، تهران، فرهنگیان خراسان رضوی و ملی مهارت کرمان شکست دادند.

ادامه رقابت‌های مرحله مقدماتی در رشته بسکتبال در روزهای 18 و 19 مردادماه برگزار می‌شود.

در مسابقات تنیس روی میز در مرحله حذفی دور دوم تیمی، دانشگاه‌های تهران با شهید باهنر کرمان، زند شیراز با صنعتی اصفهان، فرهنگیان اصفهان با چمران اهواز و فردوسی مشهد با مازندران به رقابت پرداختند؛ از این میان دانشگاه‌های تهران و زند شیراز به فینال راه‌یافته و پس از انجام مسابقه، دانشاگه تهران به مقام اول مسابقات دست پیدا کرد.

همچنین دانشگاه‌ زند شیراز مقام دوم را کسب کرده و دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و شهید باهنر کرمان نیز به طور مشترک به مقام سوم رسیدند. دانشگاه‌های شهید چمران اهواز، فردوسی مشهد، فرهنگیان اصفهان و مازندران نیز به ترتیب در جایگاه‌های پنجم تا هشتم ایستادند.

مسابقات تکواندو کیوروگی اوزان زوج در روز دوم رقابت‌ها برگزار و نفرات برتر این رشته در هر وزن مشخص شدند. در وزن دوم آتنا غفاری از دانشگاه غیرانتفاعی رجا، راحله زینالی از دانشگاه تهران و مهدیه رضایی از دانشگاه تبریز به ترتیب در جایگاه اول تا سوم ایستادند؛ زینب دلاوری از دانشگاه زند شیراز نیز به مقام سوم مشترک دست یافت.

در وزن چهارم سارا احدی‌نیا از دانشگاه فرهنگیان اصفهان، فاطمه‌زهرا شیرمحمدی از دانشگاه مازندران و مریم فتحی‌زاده از دانشگاه امام خمینی قزوین به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کرده و مقام سوم مشترک نیز به سیده مطهره حسینی از دانشگاه تبریز رسید.

در وزن ششم راضیه رنگرززاده از دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول، الهام حقیقتی از دانشگاه الزهرا مقام دوم، مبینا نیشابوری از دانشگاه اصفهان مقام سوم و آناهیتا فقیه‌آزاد از دانشگاه گیلان مقام سوم مشترک را از آن خود کردند.

در وزن هشتم آناهیتا توکلی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به جایگاه اول رسیده و فاطمه ذوالفقارزاده از دانشگاه گیلان، زینب ترکمان از دانشگاه چمران و محدثه روحی از دانشگاه تبریز به ترتیب به جایگاه‌های دوم، سوم و سوم مشترک دست یافتند.

در رشته شنا مسابقات در رشته چهار دور 50 متر تیمی و 200 متر مختلط، 100 متر قورباغه، 50 متر کرال پشت و 100 متر آزاد انفرادی برگزار شد.

در 200 متر مختلط انفرادی ریحانه نوروزی از دانشگاه علامه طباطبایی، مائده حضوری از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سپیده مهدوی از دانشگاه شریعتی به ترتیب در جایگاه‌های اول تا سوم ایستادند.

در 100 متر قورباغه کیانا شرافتی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پانیا رخ‌بخش‌زمین از دانشگاه شیراز و آیناز رضاپور از دانشگاه تبریز به ترتیب مقام اول تا سوم را از آن خود کردند.

در 50 متر کرال پشت ریحانه نوروزی از دانشگاه علامه طباطبایی، سایه صمدانی از دانشگاه اصفهان و مهگل مروجی از دانشگاه محقق اردبیلی به مقام اول تا سوم دست یافتند.

در 100 متر آزاد هلیا جعفری از دانشگاه فردوسی مشهد، سرمه صمدانی از دانشگاه اصفهان و کیانا شرافتی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ترتیب به مقام اول تا سوم رسیدند.

در چهار دور 50 متر تیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مقام اول، دانشگاه شیراز مقام دوم و دانشگاه تهران مقام سوم را از آن خود کردند.