آغاز آئین افتتاحیه شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور

آئین افتتاحیه شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با حضور جمعی از مسئولان و ورزشکاران آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، آئین افتتاحیه شانردهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور دقایقی پیش با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور، مدیرکل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان کشور، مدیرکل پست جمهوری اسلامی ایران، رئیس دانشگاه اصفهان، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و جامعه ورزشی دانشگاه‌های کشور همراه با گرامیداشت یاد شهدای خدمت در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شد.

در ادامه این مراسم، تیم‌های شرکت‌کننده از دانشگاه‌های سراسر کشور رژه ورزشی خواهند داشت و از تمبر مخصوص شانزدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور رونمایی می‌شود.