المپیاد ورزشی رونق جامعه دانشگاهی کشور را به دنبال دارد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مینا نیک‌نام در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با اشاره به برگزاری این دوره از مسابقات در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: المپیادهای ورزشی رویدادهای بزرگی است که با حضور تعداد زیادی از دانشجویان برگزار می‌شود و میزبانی از چنین رویدادی بسیار دشوار است و جا دارد که به دانشگاه صنعتی اصفهان برای برگزاری این رقابت‌ها خسته نباشید بگوییم.
وی با اشاره به تاثیر برگزاری رویدادهای ورزشی در افزایش نشاط جامعه دانشگاهی کشور عنوان کرد: این مسابقات تاثیر بسیاری در رونق جامعه دانشگاهی کشور به ویژه در رشته‌هایی که برای دختران در نظر گرفته شده دارد و موجب افزایش انگیزه ورزشکاران می‌شود.
سرپرست رشته شنا دانشگاه بناب افزود: علی‌رغم آنکه دانشگاه‌های صنعتی رشته تربیت‌بدنی ندارند اما برگزاری چنین رویدادهایی در ایجاد انگیزه و علاقه‌مندی به حضور در رشته‌های مختلف و مسابقات ورزشی توسط دانشجویان آنها بسیار تاثیرگذار است.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت از افراد برتر در این مسابقات بیان کرد: قبل از اعزام ورزشکاران به این دوره از رقابت‌ها، مقرر شد که در صورت کسب مقام توسط دانشجویان دانشگاه بناب حمایت و تقدیر ویژه‌ای از آنها انجام شود همانطور که در سال‌های گذشته نیز تجلیل بسیار خوبی از مدال‌آوران در این رقابت‌ها انجام شد.