لزوم حمایت از نخبگان ورزشی در دانشگاه‌های پیام‌نور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، نرگس شکوهی در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در ارتباط با میزبانی اصفهان از این رویداد اظهار کرد: قطعا میزبانی از چنین رویدادی، زحمات زیادی را به دنبال دارد و اصفهان از جمله شهرهایی است که توانمندی بالا و ظرفیت‌های خوبی برای برگزاری آن دارد.
وی افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از بهترین انتخاب‌ها برای برگزاری این رقابت‌ها بود چراکه از تجربه، توانمندی، امکانات و نیروهای خوبی برای میزبانی از این رویداد برخوردار هستند.
سرپرست کاروان‌های اعزامی از دانشگاه‌های پیام‌نور کشور با اشاره به تاثیر برگزاری المپیاد ورزشی دانشجویان در سطح جامعه عنوان کرد: بسیاری از قهرمانان ورزشی که به دنبال تحصیل نرفته‌اند وقتی در جریان این مسابقات و فضای حاکم بر آن قرار می‌گیرند، بسیار تحت تاثیر قرار گرفته و به ادامه تحصیل علاقه‌مند می‌شوند.
وی با بیان اینکه ورزش همیشه حرف زیادی برای گفتن دارد، تصریح کرد: اگر می‌‌خواهیم جوانان تحصیل‌کرده‌ای داشته باشیم، باید مسابقات ورزشی را گسترش داده و سرمایه‌گذاری بر ورزش دانشگاهی را افزایش دهیم زیرا هیچ عاملی به اندازه سرمایه‌گذاری بر حوزه ورزش در این زمینه موثر نخواهد بود.
شکوهی با اشاره به ضرورت حمایت از نخبگان ورزشی در دانشگاه پیام‌نور بیان کرد: ما برای دانشجوهایمان بسیار ارزش قائلیم و همیشه نگاه ویژه‌ای به آینده آنها داریم، از این رو برنامه‌ریزی برای حمایت از آنها برای ما بسیار مهم است اما دانشگاه پیام‌نور بودجه بسیار متفاوتی نسبت به دانشگاه‌های مادر دارد.
وی افزود: اگر ما بودجه کافی داشته باشیم می‌توانیم به طور شایسته از ظرفیت‌های خوبی که در دانشگاه پیام‌نور وجود  دارد و از دانشجویان توانمند حاضر در این دانشگاه‌ها حمایت کنیم.
سرپرست کاروان‌های اعزامی از دانشگاه‌های پیام‌نور کشور با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی موجود در دانشگاه‌های پیام‌نور کشور عنوان کرد: در سال 1401 یکی از دانشجویان دانشگاه پیام‌نور همدان، درحالی مقام اول رشته تکواندو را کسب کرد که هشت ملی‌پوش در رقابت‌ها حضور داشتند؛ این افراد توانمند که از دانشجویان دانشگاه‌های پیام‌نور هستند به حمایت نیاز دارند.
وی با بیان اینکه حمایت از این ورزشکاران باید از هر لحاظ از جمله لفظی، احترامی و مالی باشد، گفت: مدیرکل و مسئولان دانشگاه پیام‌نور بسیار به دانشجویان متعهدند اما برای حمایت از آنها نیازمند توان مالی هستند؛ اگر وزارت علوم با همان دیدی که به دانشگاه‌های مادر دارد به دانشگاه‌های پیام‌نور بودجه اختصاص دهد، قطعا شاهد پیشرفت فوق‌العاده دانشجویان پیام‌نور خواهیم بود.
شکوهی ادامه داد: برخی ملی‌پوشان برای ادامه تحصیلات دانشگاهی به پیام‌نور روی می‌آورند زیرا حضور در کلاس برای آنها اجباری نیست و می‌توانند بدون هیچ مانعی در اردوهای خود شرکت کنند و مورد حمایت دانشگاه قرار می‌گیرند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم که حمایت مالی از دانشگاه پیام‌نور افزایش یابد زیرا افراد دلسوز و دانشجویان توانمند زیادی دارد که با یک نگاه ویژه پیشرفت بسیاری خواهند داشت.