رفاقت پیش از رقابت اولویت دانشجویان در المپیاد ورزشی باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، یعقوب جوادی در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز عالی کشور با اشاره به میزبانی اصفهان در این دوره از رقابت‌ها اظهار کرد: از عوامل برگزاری مسابقات در دانشگاه صنعتی اصفهان تشکر می‌کنم چراکه از ابتدای برنامه همه چیز طبق روال پیش رفته و امیدواریم در ادامه نیز به همین صورت باشد.

وی با بیان اینکه 10 نفر دانشجو و یک مربی از آذربایجان شرقی به نمایندگی از دانشگاه‌های پیام نور کشور در رشته بسکتبال حضور یافته‌اند، عنوان کرد: تیم بسکتبال دختران آذربایجان شرقی در سال گذشته نایب قهرمان مسابقات شد و امسال هم آمادگی لازم برای حضور در رقابت‌ها را داشته و برای کسب عنوان قهرمانی تلاش می‌کنیم.

سرپرست تیم بسکتبال دانشگاه پیام‌نور آذربایجان شرقی با اشاره به تاثیر برگزاری المپیاد ورزشی در رونق جامعه دانشگاهی کشور بیان کرد: این مسابقات باعث می‌شود که دانشجویان ورزشکار بستری برای مقایسه خود با دیگر ورزشکاران پیدا کنند و سطح رقابت‌ها در حدی است که این مقایسه به خوبی اتفاق افتاده و زمینه آماده‌سازی شرکت‌کنندگان را فراهم می‌کند.

وی افزود: در برخی تیم‌ها بازیکنان ملی پوش حضور دارند و شرکت آنها در این مسابقات اجازه رقابت دیگر دانشجویان با آنها را فراهم می‌کند و موجب افزایش سطح کیفی همه ورزشکاران می‌شود.

جوادی با تاکید بر رعایت اخلاق ورزشی در طول مسابقات تصریح کرد: از همه دانشجویان انتظار داریم که در این رقابت‌ها به صورت رفاقتی عمل کنند چراکه در رویدادهای دانشجویی، رفاقت پیش از رقابت مطرح است و نباید کاری کرد که بین شرکت‌کنندگان مشکلی ایجاد شود. وی ادامه داد: امیدواریم که همه تیم‌ها این موضوع را سرلوحه کار خود قرار دهند و از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای پرهیز کنند. انتهای پیام/