میزبانی دانشگاه صنعتی در این المپیاد جای تقدیر دارد

سرداور مسابقات بدمینتون در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور گفت: با توجه به اینکه عوامل اجرایی دانشگاه صنعتی تمام سعی و تلاش خود را برای برگزاری هرچه بهتر رقابت‌ها در این المپیاد به کار گرفتند، باید از آنها قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، زهرا حق‌نژاد در حاشیه اختتامیه رشته بدمینتون در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: با توجه به تیم‌های شرکت‌کننده و دانشگاه‌های توانمند حاضر در این رقابت‌ها، مسابقات از سطح بسیار خوبی برخوردار بود و بازیکنان خوبی در رقابت‌ها حضور داشتند.

وی افزود: در مقطع تیمی 14 دانشگاه حضور داشتند که از بین آنها هشت تیم برتر به مرحله دوم بازی‌های تیمی صعود کردند؛ 15 تیم دیگر در بازی‌های یک نفره و دو نفره آزاد شرکت داشتند.

سرداور مسابقات بدمینتون در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور با اشاره به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان کرد: میزبانی المپیاد کار بسیار دشواری است و هماهنگی کارها و انجام برخی مسئولیت‌ها نیازمند تلاش شبانه‌روزی است و قطعا دانشگاه صنعتی اصفهان در این زمینه رحمات زیادی کشیده است که جای تشکر دارد.

وی ادامه داد: قطعا مشکلاتی در تمام میزبانی‌ها وجود دارد که قابل انکار نیست اما با توجه به اینکه عوامل اجرایی تمام سعی و تلاش خود را برای برگزاری هرچه بهتر رقابت‌ها به کار گرفتند، باید از آنها قدردانی کرد.

حق‌نژاد افزود: در مسابقات بدمینتون مشکل خاص و حادی که منجر به توقف بازی‌ها شود وجود نداشت.