رفتن به محتوای اصلی
x

علت حضور کمرنگ برخی دانشگاه‌ها در المپیاد ریشه‌یابی شود

رئیس انجمن دوومیدانی دختران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برخی دانشگاه‌ها حضور کمرنگ‌تری در این المپیاد داشتند که علت این موضوع باید ریشه‌یابی شود.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، محبوبه برجیان در حاشیه اختتامیه مسابقات دوومیدانی در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: مسابقات دوومیدانی با حضور 42 تیم و 144 ورزشکار برگزار شد و مسابقات در سه روز در دو ماده تیمی و 13 ماده انفرادی برگزار شد.

وی با اشاره به کیفیت رقابت‌ها عنوان کرد: سطح رقابت‌ها بسیار بالا بود و هفت نفر از ورزشکاران حاضر در رقابت‌ها، از بازیکنان ملی بودند؛ 20 نفر از شرکت‌کنندگان نیز از بازیکنان لیگ بوده که حائز مقام‌های مختلف شده‌اند.

رئیس انجمن دوومیدانی دختران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در تیم داوری تعدادی از داروان بومی اصفهان حضور داشتند که از مهارت بالایی برخوردار بودند و توانستند مسابقات را به خوبی قضاوت کنند؛ از هیات دوومیدانی اصفهان که از هر لحاظ در کنار ما بودند و برای برگزاری هرچه بهتر مسابقات تلاش کردند تشکر می‌کنیم.

وی با اشاره به شرایط اعزام برگزیدگان این دوره از رقابت‌ها به مسابقات جهانی بیان کرد: اگر رکوردهای افراد حاضر در این رقابت‌ها به حدنصاب مسابقات جهانی برسد، می‌توانیم آنها را برای شرکت در رقابت‌های جهانی اعزام کنیم.

برجیان با اشاره به افزایش استقبال از رقابت‌ها در دوره‌های بعدی المپیاد تصریح کرد: برخی دانشگاه‌ها در حوزه تربیت‌بدنی کارهای ویژه‌ای انجام داده و تیم‌های آماده‌ای برای شرکت در مسابقات اعزام کردند؛ این دانشگاه‌ها باید از مدال‌آوران خود تقدیر کنند و پیشرفت آنها را مدنظر قرار دهند تا ورزشکارانشان انگیزه حضور در دوره‌های بعدی مسابقات را داشته باشند.

وی افزود: برخی دانشگاه‌ها حضور کمرنگ‌تری در این المپیاد داشتند که علت این موضوع باید ریشه‌یابی شود و اگر دلیل آن عدم وجود نیروی متخصص یا تجهیزات مناسب است، ارتباطی بین این دانشگاه‌ها با هیات‌های ورزشی ایجاد شود تا بتوانند از امکانات آنها استفاده کنند.

رئیس انجمن دوومیدانی دختران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: با این کار می‌توان دانشجویان علاقه‌مند به ورزش دوومیدانی که زیرساخت‌های لازم را در اختیار ندارند، در این مسیر قرار داد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید فضای استعدادیابی را فراهم کنند، تاکید کرد: برخی دانشجویان علاقه دارند که در رشته دوومیدانی فعالیت کنند اما نمی‌دانند که از چه طریقی می‌توانند وارد این مسیر شوند؛ دانشگاه‌ها می‌توانند با استعدادیابی و برگزاری مسابقات و رویدادهای مختلف به آنها کمک کنند.

انتهای پیام/

 

تحت نظارت وف ایرانی