رفتن به محتوای اصلی
x

مسابقات شطرنج دانشجویان وارد سید جهانی شود

سرداور مسابقات شطرنج در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور گفت: اگر مسابقات وارد سید جهانی شود و در فیده ثبت گردد، انگیزه ورزشکاران به ویژه در بازیکنان متوسط رو به بالا برای شرکت در مسابقات افزایش می‌یابد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، شهلا قیصریه‌ها در حاشیه اختتامیه مسابقات شطرنج در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: شاهد میزبانی خوبی از دانشگاه صنعتی اصفهان بودیم و تیم‌های حاضر در مسابقات شطرنج با آرامش به رقابت پرداختند.

وی افزود: تنها مشکل زمان مسابقات بود که منجر به خستگی فکری برای شرکت‌کنندگان در مسابقه شده بود و اگر یک روز به زمان مسابقات اضافه می‌شود برگزاری بهتر رقابت‌ها را به دنبال داشت.

سرداور مسابقات شطرنج در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با اشاره به تعداد تیم‌های حاضر در این مسابقات عنوان کرد: 26 دانشگاه با 71 بازیکن در این مسابقات شرکت کردند؛ 12 تیم در ماده استاندارد، 26 تیم در ماده سریع و 26 تیم در ماده برق‌آسا به رقابت پرداختند.

وی در ارتباط با سطح کیفی رقابت‌ها تصریح کرد: باتوجه به بازیکنانی که در این دور از رقابت‌ها شرکت کرده بودند، شاهد سطح بالایی در مسابقات بودیم؛ در جدول مسابقات بازیکنانی با عنوان استاد بزرگ حضور داشتند و برخی دارای عناوین جهانی بودند.

قیصریه‌ها در ارتباط با حمایت از دانشجویان ورزشکار بیان کرد: اعزام تیم شطرنج به مسابقات جهانی منجر به افزایش انگیزه در دانشجویان می‌شود؛ از طرفی فضای حضور در رقابت‌ها باید افزایش یابد تا افراد بیشتری بتوانند در مسابقات شرکت کنند.

وی افزود: در این مسابقات سه استاد داشتیم و تعدادی از بازیکنان خوب به دلایلی موفق به شرکت در مسابقات نشدند؛ این نشان می‌دهد که دانشجویان توانایی حضور در مسابقات جهانی را دارند و با سرمایه‌گذاری و انجام تمرینات می‌توانند مدال‌آور باشند.

سرداور مسابقات شطرنج در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با تاکید بر بعد جهانی مسابقات شطرنج در المپیاد دانشجویی تصریح کرد: اگر مسابقات وارد سید جهانی شود و در فیده ثبت گردد، انگیزه ورزشکاران به ویژه در بازیکنان متوسط رو به بالا برای شرکت در مسابقات افزایش می‌یابد؛ همچنین با افزایش تعداد احکام، دانشگاه‌های بیشتری مایل به حضور در مسابقات خواهند بود و انگیزه افراد دارای سطح متوسط برای کسب مقام افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به افزایش کمی و کیفی سطح مسابقات عنوان کرد: یکی از موارد مورد تاکید برای افزایش سطح کمی و کیفی مسابقات شطرنج، برگزاری کلاس‌های آموزشی در دانشگاه‌ها و افزایش تعداد مسابقات است؛ اجرای رقابت‌ها مطابق با استانداردهای بین‌المللی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

انتهای پیام/

تحت نظارت وف ایرانی