عدم تقدیر مناسب از ورزشکاران ناامیدی آنها را به همراه دارد

دارنده مدال نقره مسابقات شطرنج در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور گفت: اگر تقدیر درستی از برگزیدگان این رقابت‌ها انجام نشود، آنها امید و انگیزه خود را از دست می‌دهند و در آینده شاهد کاهش تعداد شرکت‌کنندگان خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، آناهیتا زاهدی‌فر در حاشیه اختتامیه مسابقات شطرنج شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: همه شرکت‌کنندگان از دانشگاه‌های خوب کشور در این مسابقات حضور یافته بودند و از سطح بالایی برخوردار بودند.

وی افزود: کیفیت برگزاری مسابقات در سطح بالایی قرار داشت و شرایط سالن مسابقات و محل اسکان بازیکنان بسیار مناسب بود.

دارنده مدال نقره مسابقات شطرنج در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور ادامه داد: داوران بسیار حرفه‌ای در این رقابت‌ها حضور داشتند و با قضاوت خوب خود توانستند مسابقات را به خوبی برگزار کنند.

وی با اشاره به حمایت‌های دانشگاه خود برای حضور در این رقابت‌ها تصریح کرد: دانشگاه تهران برای بازیکنان شطرنج از یک ماه پیش از برگزاری المپیاد کلاس‌های آنلاین برگزار کرد و ما در این زمان تمرینات فشرده‌ای برای شرکت در مسابقات داشتیم.

زاهدی‌فر در ارتباط با مدیریت درس و ورزش در دانشگاه بیان کرد: درس خواندن در طول روز زمانی را به خود اختصاص می‌دهد و باعث می‌شود که فرصت تمرین شطرنج کاهش یابد اما با یک برنامه‌ریزی درست می‌توان هر دو را مدیریت کرد و موفق شد.

وی با تاکید بر افزایش حمایت‌های مالی از دانشجویان ورزشکار تصریح کرد: با توجه به هزینه‌هایی که در هر رشته ورزشی وجود دارد، اگر مسئولان بتوانند از بازیکنان حمایت مالی داشته باشند و اردوهایی با حضور مربیان خوب کشور برای آنها برگزار کنند در افزایش رونق مسابقات تاثیر به‌سزایی خواهد داشت.

دارنده مدال نقره مسابقات شطرنج در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با اشاره به افزایش استقبال از رقابت‌ها عنوان کرد: برای حضور سالانه بازیکنان در این رویدادهای ورزشی لازم است که انگیزه مناسب برای آنها ایجاد شود تا با حضور در این رقابت‌ها همه توان خود را برای کسب مقام به کار گیرند.

وی افزود: دانشجویان برای آمادگی و شرکت در این مسابقات وقت می‌گذارند و اگر تقدیر درستی از برگزیدگان این رقابت‌ها انجام نشود، آنها امید و انگیزه خود را از دست می‌دهند و در آینده شاهد کاهش تعداد شرکت‌کنندگان خواهیم بود.

گفتنی است دانشگاه تهران در مسابقات تیمی رشته شطرنج دختران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور موفق به کسب عنوان قهرمانی شد؛ همچنین آناهیتا زاهدی‌فر از این تیم در دو ماده سریع و برق‌آسا در جایگاه دوم رقابت‌ها قرار گرفت.