حضور ورزشکاران المپیکی در مسابقات تیراندازی دانشجویان

سرداور مسابقات تیراندازی در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور گفت: حضور تیراندازان المپیکی و رکورددار ملی نشان‌دهنده سطح بالای برگزاری این رقابت‌ها است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، سیدمحمدرضا قسیسین در حاشیه برگزاری مسابقات شطرنج در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: سطح برگزاری این دوره از مسابقات بسیار بالا بوده و از تیراندازان درجه یک کشور در این رقابت دانشجویی شرکت کرده‌اند.

وی افزود: فاطمه امینی تیرانداز المپیک پاریس و نجمه خدمتی تیرانداز ملی‌پوش و رکورددار کشور نیز در این رقابت‌ها حضور دارند که این نشان‌دهنده سطح بالای رقابت‌ها است.

سرداور مسابقات تیراندازی در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر کشور با بیان اینکه تیراندازی ورزشی مهجور در جامعه است، گفت: امیدواریم که برگزاری المپیاد باعث توسعه ورزش تیراندازی شود چراکه اصل و هدف ما از حضور در میدان امروز این است که تیراندازی را به جایگاه واقعی خود برسانیم و آن را گسترش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: از تمام مربیان، تیراندازان و کادر اجرایی مسابقات تشکر می‌کنیم.