المپیاد ورزشی در ترغیب ورزشکاران به حضور در دانشگاه تاثیر دارد

بازیکن تیم هندبال دانشگاه حکیم سبزواری گفت: برگزاری المپیاد ورزشی در ادامه تحصیل توسط بازیکنان حرفه‌ای حاضر در لیگ‌ها تاثیر دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، زهرا کاویانی در حاشیه اختتامیه مسابقات هندبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: همه دانشگاه‌های حاضر در این مسابقات از سطح کیفی بالایی برخوردار بودند در همه تیم‌ها بازیکنانی از تیم ملی و تیم‌های لیگ‌برتری حضور داشتند.

وی افزود: همه تیم‌ها با آمادگی بالا در رقابت‌ها شرکت کردند و این منجر به سخت شدن مسابقات شده بود و خوشحالیم که توانستیم در چنین تورنومنتی نایب قهرمان شویم.

بازیکن تیم هندبال دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به حمایت‌های دانشگاه از این تیم عنوان کرد: دانشگاه حکیم سبزواری اردویی 10 روزه برای ما تدارک دید و بهترین امکانات را در اختیار ما قرار داد تا با آمادگی کامل در مسابقات شرکت کنیم؛ از حمایت‌های دانشگاه و راهنمایی‌های مربیان تیم بسیار تشکر می‌کنیم.

وی با تاکید بر حمایت از ورزش هندبال در سطح دانشگاه‌ها بیان کرد: مسئولان ورزش دانشگاهی باید به رشته هندبال بیشتر توجه کنند و پیگیری‌های خود را فقط به زمان منتهی به المپیاد موکول نکنند؛ اهتمام مسئولان به این رشته افزایش سطح مسابقات را به دنبال دارد.

کاویانی افزود: می‌توان با انجام خواسته‌های کوچکی که بازیکنان برتر المپیاد در دانشگاه‌ها دارند از آنها تقدیر کرد.

وی با اشاره به تاثیر برگزاری المپیاد ورزشی در جامعه دانشجویی تصریح کرد: برگزاری چنین رویدادهایی باعث دیده شدن دانشجویان ورزشکار می‌شود و به ارتقا کیفیت آنها کمک می‌کند.

بازیکن تیم هندبال دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: تعداد زیادی از بازیکنان حاضر در لیگ برتر از ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها منصرف می‌شوند و کمتر به درس خواندن اهمیت می‌دهند درحالی که باید هر دو هدف را باهم دنبال کرد و برگزاری پرشور المپیاد ورزشی دانشجویان در ایجاد انگیزه برای چنین افرادی موثر است.

گفتنی است تیم هندبال دانشگاه حکیم سبزواری در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور نایب قهرمان مسابقات شد و زهرا کاویانی از این دانشگاه عنوان خانم گل (بیشترین زننده گل) را دریافت کرد.