اعلام نتایج مسابقات در هفتمین روز المپیاد

نتایج مسابقات برگزار شده در 9 رشته در هفتمین روز المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، هفتمین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با برگزاری مسابقات در 9 رشته همراه بود.

رشته هندبال با برگزاری رو مسابقه رده‌بندی و فینال دنبال شد که در نهایت با قهرمانی تیم دانشگاه اصفهان به پایان رسید. دانشگاه‌های حکیم سبزواری و ملی مهارت کرمان نیز به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم رقابت‌ها قرار گرفتند.

در رشته فوتسال چهار مسابقه با حضور هشت تیم برگزار شد. در جریان این رقابت‌ها دانشگاه مازندران با نتیجه 1 بر صفر بر دانشگاه شهید باهنر کرمان غلبه کرد و ملی مهارت کرمان با نتیجه 7 بر 1 در مصاف با علمی کاربردی آذربایجان شرقی به پیروزی رسید.

همچنین دانشگاه فردوسی مشهد با نتیجه 3 بر 2 از سد شیراز گذشت و ایلام با نتیجه 3 بر صفر مغلوب دانشگاه تهران شد. فینال این رقابت‌ها در روز 23 مردادماه برگزار می‌شود.

در مسابقات کاراته کومیته وزن -50 کیلوگرم، سیده فاطمه مهدوی‌‌الله‌لو از دانشگاه پیام‌نور البرز به مقام اول دست یافت. در ادامه نرگس‌السادات میراحمدی از دانشگاه تهران، محدثه وهابی از دانشگاه زند شیراز، مبینا اسدی از دانشگاه مازندران، مبینا لیموچی از دانشگاه پیام‌نور خوزستان و سیده سحر اکبرزاده از دانشگاه شهید بهشتی به ترتیب در مقام دوم تا ششم قرار گرفتند.

در کومیته -55 کیلوگرم نسرین محمودی از دانشگاه تهران مقام اول را کسب کرد و شکیلا شجاعی از دانشگاه مازندران و نگار پرستار از دانشگاه زند شیراز به مقام دوم و سوم دست یافتند. همچنین مرضیه باوندپور از دانشگاه رازی کرمانشاه، فاطمه نودهقان از دانشگاه ملی مهارت شریعتی و رویا حسین‌خانی از دانشگاه زنجان به ترتیب در جایگاه چهارم تا ششم قرار گرفتند.

در رشته بسکتبال چهار مسابقه برگزار شد که طی آن دانشگاه گیلان در مصاف با ارومیه با نتیجه 60 بر 34 به پبروزی رسید و دانشگاه بوعلی‌سینا همدان با نتیجه 61 بر 34 مغلوب اصفهان شد. دانشگاه شهید بهشتی با نتیجه 59 بر 26 دانشگاه تهران را شکست داد و دانشگاه الزهرا در مقابل فردوسی مشهد با نتیجه 70 بر 57 به برتری رسید.

فینال مسابقات بسکتبال در روز 23 مردادماه برگزار خواهد شد.