لزوم ورود تشکل‌های دانشجویی به ورزش دانشگاهی

بازیکن تیم هندبال دانشگاه ملی مهارت کرمان گفت: تشکل‌های دانشجویی مثل بسیج می‌توانند به حوزه ورزش ورود کرده و زمینه گسترش آن را در دانشگاه‌ها فراهم کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، بیتا شجاعی‌مقدم در حاشیه اختتامیه مسابقات هندبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: اولین هدف برگزاری المپیاد، جمع کردن تمام دانشگاه‌های کشور در مسابقاتی ورزشی و جوانمردانه است که باعث آشنایی و دوستی دانشجویان سراسر کشور با یکدیگر می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از یک ماه برای حضور در این رقابت‌ها تمرین کردیم، عنوان کرد: مسابقات برخلاف آنچه که تصور می‌کردیم از سطح بالایی برخوردار بود و بازیکنان در همه تیم‌های بهترین عملکرد خود را نشان دادند.

بازیکن تیم هندبال دانشگاه ملی مهارت کرمان افزود: از برخی خدمات ارائه شده گلایه داریم اما کیفیت سالن برگزاری مسابقات بسیار خوب بود؛ همچنین افتخار این را داشتیم که بازی‌هایمان با قضاوت داروان آسیایی برگزار شود اما بی‌طرفی در این امر بسیار مهم است چراکه ما هم ماند بقیه دانشگاه‌ها تلاش کرده بودیم.

وی با اشاره به سهمیه دانشگاه‌های ملی مهارتی برای حضور در این رقابت‌ها بیان کرد: بازیکنان تیم ما برای کسب سهیمه این المپیاد تلاش بسیاری کردند و انتظار داریم که سهمیه دانشگاه‌های مهارتی در اینگونه تورنومنت‌ها افزایش یابد چراکه دانشجویان آن می‌توانند بهتر از بسیاری از دانشگاه‌ها عمل کنند.

شجاعی‌مقدم افزود: همچنین باید گستردگی سهمیه دانشگاه‌های مهارتی افزایش یابد تا ما بتوانیم حداقل در 10 رشته مسابقات نماینده داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در این مسابقات بسیاری از استعدادهای ورزشی دیده شد، گفت: این مسابقات باید زمینه انتخاب بهترین افراد برای تیم ملی دانشجویان را فراهم کند و از برگزیدگان این رقابت‌ها برای حضور در مسابقات جهانی استفاده شود.

بازیکن تیم هندبال دانشگاه ملی مهارت کرمان ادامه داد: بسیاری از افراد که به دلیل ادامه تحصیل نتوانستند رشته ورزشی مورد علاقه خود را دنبال کنند، می‌توانند با شرکت در این مسابقات خود را به جامعه ورزش نشان دهند و این با تشکیل تیم‌های دانشجویی محقق می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین تشکل‌های دانشجویی مثل بسیج می‌توانند به حوزه ورزش ورود کرده و زمینه گسترش آن را در دانشگاه‌ها فراهم کنند؛ باید توجه داشت که ورزش تنها رویدادی است که می‌تواند همه دانشجویان را با این وسعت حضور دورهم جکع کند و باید بیش از هر چیز مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است تیم هندبال دانشگاه ملی مهارت کرمان در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور موفق به کسب مقام سوم مسابقات شد.