دانشجویان دختر ورزشکار مورد توجه ویژه مسئولان باشند

کاپیتان تیم هندبال دانشگاه اصفهان گفت: از مسئولان ورزش دانشگاهی و همچنین دانشگاه‌ها انتظار داریم که حمایت ویژه‌ای از دختران ورزشکار و دانشجو داشته باشند چراکه آنها تلاش بسیاری می‌کنند اما قسمت زیادی از این تلاش مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، غزل عادلی در حاشیه اختتامیه مسابقات هندبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: نزدیک به پنج ماه برای شرکت در این رقابت‌ها تمرین کردیم و پس از کسب مقام اول در مسابقات منطقه‌ای، توانستیم عنوان قهرمانی کشور را از آن خود کنیم.

وی با اشاره به سطح کیفی این دوره از رقابت‌ها عنوان کرد: مسابقات با کیفیت بالایی برگزار شد و بازیکنان در تمام تیم‌ها با آمادگی کامل در رقابت‌ها حاضر شده بودند اما خوشحالیم که ما نسبت به تیم‌های دیگر آمادگی بیشتری داشتیم و توانستیم همه رقیبان خود را شکست دهیم.

کاپیتان تیم هندبال دانشگاه اصفهان افزود: در زمینه داوری، بسیاری از آنها از اصفهان بودند و فقط دو کوبل از شهرهای دیگر در رقابت‌ها حضور داشتند درحالی که انتظار می‌رود در این سطح از رقابت‌ها از کوبل‌های خوب بیشتری استفاده شود.

وی ادامه داد: میزبانی مسابقات عالی بود و دانشگاه صنعتی اصفهان از نظر سرویس‌دهی، کیفیت سالن مسابقات و غیره عملکرد بسیاری خوبی از خود نشان داد؛ در زمان مصدومیت شاهد سطح خوبی از رسیدگی بودیم و آمبولانس‌های مستقر در فضای مسابقات به سرعت آسیب‌دیدگان را به بیمارستان‌های نزدیک منتقل می‌کردند.

عادلی با تاکید بر حمایت از بانوان ورزشکار در دانشگاه‌ها بیان کرد: از مسئولان ورزش دانشگاهی و همچنین دانشگاه‌ها انتظار داریم که حمایت ویژه‌ای از دختران ورزشکار و دانشجو داشته باشند چراکه آنها تلاش بسیاری می‌کنند اما قسمت زیادی از این تلاش مورد توجه قرار نمی‌گیرد درحالی که می‌توان از جنبه‌های مختلف آنها را مورد حمایت قرار داد.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری چنین رقابت‌هایی ارتقا ورزش دانشگاهی، کیفیت بازیکنان و دیده شدن دانشجویان توانمند در عرصه ورزش است و می‌توان گفت که این دوره از المپیاد به اهداف خود رسیده است.

گفتنی است تیم هندبال دانشگاه اصفهان قهرمان این رشته در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور شد و کاپیتان این تیم عنوان تکنیکی‌ترین بازیکن را کسب کرد.