المپیاد بستر بروز استعدادهای ورزشی را فراهم می‌کند

دارو آسیایی مسابقات هندبال گفت: در المپیاد بازیکنانی حضور دارند که ناشناخته‌اند و با استعدادیابی می‌توان از آنها حمایت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، فرناز مظاهری در حاشیه مسابقات هندبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: بعضی تیم‌های شرکت‌کننده در این رقابت‌ها از سطح کیفی بسیار بالایی برخوردار بودند و برخی کیفیت پایینی داشتند؛ پس از اتمام مرحله مقدماتی شاهد افزایش کیفیت رقابت‌ها بودیم.

وی با اشاره به کیفیت برگزاری رقابت‌ها عنوان کرد: سازمان‌دهی و نظم رقابت‌ها به خوبی انجام شد و در این زمینه موردی وجود نداشت اما گرمای هوا مشکلاتی را در فرآیند برگزاری مسابقات برای حاضران در سالن و بازیکنان ایجاد کرد.

داور آسیایی مسابقات هندبال در ارتباط با قهرمان این دور از مسابقات تصریح کرد: قهرمان شدن تیم دانشگاه اصفهان قابل‌ پیش‌بینی بود چراکه تیم دانشگاه اصفهان چند بازیکن تیم ملی داشت و این موجب افزایش سطح کیفی آنها در طول رقابت‌ها شده بود.

وی با بیان اینکه افزایش کیفیت مسابقات به مسئولان انجمن و تصمیم‌گیران ورزش دانشگاهی برمی‌گردد، گفت: این مسابقات محدود به دانشجویان دانشگاه‌های سراسری است و هیچ تیمی مجاز به استفاده از بازیکنان آزاد نیست؛ این موجب می‌شود که در برخی تیم‌ها افرادی حضور داشته باشند که مهارت کافی در بازی هندبال ندارند.

مظاهری افزود: اگر هر دانشگاه بتواند چند بازیکن از دانشگاه‌های دیگر مثل آزاد و علوم پزشکی به شرط دانشجو بودن آن بازیکن داشته باشد، شاهد افرایش کیفیت رقابت‌ها خواهیم بود.

وی با اشاره به استعدادهای حاضر در مسابقات هندبال بیان کرد: برخی بازیکنان حاضر در این رقابت‌ها قابلیت آن را دارند که در تیم‌های لیگ برتر و حتی تیم ملی حضور داشته باشند اما ناشناخته هستند؛ می‌توان با دعوت از افراد فعال در حوزه استعدادیابی، آنها را به تیم‌های لیگ برتری و دسته یک و دو معرفی کرد تا بتوانند از طریق این ورزش کسب درآمد کنند.

داور آسیایی مسابقات هندبال خاطرنشان کرد: امیدوارم که این رقابت‌ها در دوره‌های بعد با کیفیت بیشتر و حضور بازیکنان بهتر برگزار شود چراکه المپیاد ظرفیت انجام این کار را دارد.