پایان مسابقات هندبال در المپیاد شانزدهم؛ دختران اصفهان جام قهرمانی را از آن خود کردند

مسابقات هندبال دختران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان کشور با قهرمانی دانشگاه اصفهان به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مسابقات هندبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با قهرمانی دانشگاه اصفهان به پایان رسید.

در دیدار رده‌بندی دانشگاه‌های تبریز و ملی مهارت کرمان برای کسب عنوان سوم رقابت‌ها در مقابل هم قرار گرفتند که این مسابقه با نتیجه 21 بر 20 به سود دانشگاه ملی مهارت کرمان به پایان رسید و به این ترتیب، این دانشگاه مقام سوم مسابقات را از آن خود کرد.

در دیدار فینال تیم‌های حکیم سبزواری و اصفهان با یکدیگر به رقابت پرداختند. در جریان این مسابقه 32 گل ردوبدل شد که سهم دانشگاه اصفهان 18 و دانشگاه حکیم سبزواری 14 گل بود و مسابقه با پیروزی دانشجویان اصفهان به پایان رسید. در نهایت دانشگاه حکیم سبزواری به مقام دوم رقابت‌ها دست یافت و اصفهان قهرمان مسابقات شد.

در دیگر مسابقات روز پایانی رشته هندبال دانشگاه‌های تهران و مازندران نیز به مصاف هم رفتند که در این بازی دانشگاه مازندران با نتیجه 21 بر 13 به پیروزی رسید.

همچنین در جریان این دور از رقابت‌ها بازیکنان برتر نیز معرفی شدند؛ غزل عادلی و شهرزاد نصوحی از دانشگاه اصفهان به ترتیب به عنوان تکنیکی‌ترین بازیکن و بازیکن اخلاق این مسابقات شناخته شده و آیدا زاده‌تقی از دانشگاه ملی مهارت کرمان عنوان بهترین دروازه‌بان را کسب کرد. همچنین زهرا کاویانی‌اصل از دانشگاه حکیم سبزواری در جایگاه پرگل‌ترین بازیکن (خانم گل) قرار گرفت.

در پایان مسابقات، از دانشجویان و تیم‌های برتر با حضور مسئولان برگزاری شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور تقدیر شد.