ارتقا ورزش قهرمانی در دانشگاه‌ها مورد توجه مسئولان باشد

سرپرست تیم هندبال دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی گفت: امروزه ورزش همگانی جایگاه خوبی نسبت به گذشته در دانشگاه‌ها پیدا کرده و انتظار می‌رود که درمورد ورزش قهرمانی نیز همین‌گونه عمل شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، رامینه رادفر در حاشیه برگزاری مسابقات هندبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقات هندبال با آمادگی کامل در مسابقات حضور یافته‌اند؛ در گروه‌هایی که حضور داشتیم مسابقات بسیار سخت و باکیفیتی را تجربه کردیم با این حال تیم‌های با سطح پایین‌تری هم در رقابت‌ها شرکت داشتند.

وی افزود: به طور کلی می‌توان گفت که با توجه به شیوع کرونا و فاصله‌ای که بین برگزاری مسابقات ایجاد شد، مسابقات از سطح خوبی برخوردار بود.

سرپرست تیم هندبال دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با اشاره به کیفیت داوری در این مسابقات عنوان کرد: سطح داوری متفاوت بود و برخی داوران جوان اشتباهاتی در طول مسابقات داشتند اما داوران دیگر در امر قضاوت به خوبی عمل کردند.

وی ادامه داد: می‌توان گفت که در مجموع سطح داوری خوب و قضاوت‌ها بی‌طرف بود چراکه همواره در این عرصه اشتباهاتی وجود دارد که طبیعی است.

رادفر با اشاره به نحوه میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان از المپیاد شانزدهم تصریح کرد: در ابتدای مسابقات ایراداتی در نحوه میزبانی وجود داشت اما رفع شد؛ باید توجه داشت که پذیرش این تعداد دانشجو و همراه در هر دانشگاهی سخت است و طبیعتا اشکالاتی را به وجود می‌آورد اما همه افراد برای برگزاری هرچه بهتر این تورنومنت بزرگ دانشگاهی تلاش کردند و این جای تشکر دارد.

وی در ارتباط با آمادگی تیم هندبال دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برای شرکت در مسابقات بیان کرد: در این دوره از رقابت‌ها به دلیل انصراف تیم فرهنگیان تهران، دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی جایگزین آنها در رشته هندبال شد اما این اتفاق دیر رخ داد و ما فرصت تمرین کمی برای افزایش آمادگی در المپیاد که تورنومنتی بزرگ است، داشتیم.

سرپرست تیم هندبال دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی افزود: در طول یک‌وماه نیم زمانی که داشتیم تلاش کردیم با پیوستگی به تمرینات خود بپردازیم اما به نسبت تیم‌های دیگر تمرین کمتری داشتیم؛ خوشبختانه بازیکنان ما علی‌رغم تمرینات کم سطح خوبی داشتند و عملکرد مناسبی از خود ارائه دادند اما نتیجه لازم را کسب نکردند.

وی با اشاره به دانشگاه‌های برتر این مسابقات عنوان کرد: در تورنومنت‌های دانشگاهی، میزان موفقیت و پیشرفت هر تیم به تعداد بازیکنان حرفه‌ای آن بستگی دارد و از این نظر می‌توان قهرمان رقابت‌ها را پیش‌بینی کرد.

رادفر با بیان اینکه ورزش قهرمانی باید به اندازه ورزش همگانی مورد توجه مسئولان باشد، گفت: باید به همان اندازه‌ای که در ورزش همگانی کار می‌شود، در ورزش قهرمانی نیز هزینه شود و برای آن ارزش قائل شوند؛ این امر مثل پرورش یک نهال است که برای ثمردهی نیازمند رسیدگی و حمایت است.

وی افزود: اگر در ورزش قهرمانی دانشگاه‌ها هزینه نشود، نمی‌توانیم نتایج خوبی از آن بگیریم و باید همان دیدگاهی که نسبت به ورزش همگانی وجود دارد درمورد ورزش قهرمانی نیز مدنظر باشد.

سرپرست تیم هندبال دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی ادامه داد: امروزه ورزش همگانی جایگاه خوبی نسبت به گذشته در دانشگاه‌ها پیدا کرده و انتظار می‌رود که درمورد ورزش قهرمانی نیز همین‌گونه عمل شود.