برنامه مسابقات در هفتمین روز المپیاد؛ آغاز رقابت‌ها در دو رشته رزمی و تیراندازی

هفتمین روز المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور با برگزاری مسابقات در 9 رشته همراه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور یکی از پر ازدحام‌ترین روزهای خود را سپری می‌کند. در هفتمین روز این مسابقات، شرکت‌کنندگان در 9 رشته هندبال، فوتسال، بسکتبال، بدمینتون، شطرنج، دوومیدانی، ووشو، کاراته و تیراندازی به رقابت می‌پردازند.

در رشته هندبال مسابقات رده‌بندی و فینال بین تیم‌های راه‌یافته به این مرحله برگزار شده و پس از پایان مسابقات، مراسم اهدای مدال به تیم‌های برتر برگزار می‌شود.

در رشته فوتسال و بسکتبال نیز، دانشگاه‌های راه‌یافته به مرحله حذفی به مصاف هم رفته و پس از پایان این رقابت‌ها، تیم‌های فینالیست مشخص شده و فردا برای کسب عنوان قهرمانی با یکدیگر رو در رو خواهند شد.

روز سوم مسابقات بدمینتون با رقابت شرکت‌کنندگان در مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های تیمی و رده‌بندی پنجم تا هشتم تیمی همراه است. پس از پایان این رقابت‌ها فینال و رده‌بندی بازی‌های تیمی برگزار شده و سپس شرکت‌کنندگان در بازی‌های آزاد حضور می‌یابند.

آخرین مسابقات بدمینتون در روز 23 مردادماه برگزار خواهد شد.

در رشته شطرنج، آخرین روز مسابقات در ماده استاندارد برگزار می‌شود و پس از آن رقابت‌ها در ماده‌های سریع و برق‌آسا از فردا آغاز خواهد شد.

مسابقات دوومیدانی در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود. در نوبت صبح شرکت‌کنندگان در سه ماده 100 متر با مانع نهایی، پرش ارتفاع نهایی و پرتاب دیسک نهایی به رقابت می‌پردازند. در نوبت عصر نیز مسابقات در سه ماده پرش سه گام نهایی، 200 متر نهایی و هزار و 500 متر نهایی برگزار می‌شود.

گفتنی است حدنصاب ماده پرتاب دیسک در این رقابت‌ها به میزان 15 متر تعیین شده است. پس از برگزاری این رقابت‌ها مراسم اهدای مدال افراد برتر اجرا می‌شود.

مسابقات ووشو دختران اولین روز خود را با برگزاری رقابت‌ها در دو نوبت صبح و بعدازظهر آغاز می‌کند. پس از برگزاری مسابقات، نفرات برتر این رشته معرفی و از آنها تقدیر می‌شود.

اولین روز مسابقات کاراته با مبارزه شرکت‌کنندگان در ماده‌های کاتا انفرادی، کاتا تیمی، کومیته وزن -50 و همچنین کومیته وزن -55 دنبال می‌شود. در پایان هر ماده دانشجویان برتر مشخص و مراسم اهدای مدال آنها برگزار می‌شود.

نخستین روز مسابقات تیراندازی نیز با برگزاری رقابت در رشته تیراندازی با تفنگ در دانشگاه صنعتی اصفهان همراه است.