پایان مسابقات والیبال با دبل قهرمانی دانشگاه تهران

تیم والیبال دانشگاه تهران برای دومین بار متوالی قهرمان المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مسابقات والیبال دختران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با قهرمانی دانشگاه تهران به پایان رسید.

این مسابقات با برگزاری دو مرحله مقدماتی و حذفی دنبال شد و در پایان رقابت‌ها دانشگاه‌های تهران و پیام‌نور آذربایجان غربی به فینال مسابقات رسیدند. این بازی با نتیجه 2 بر 1 به پایان رسید و قهرمانی دانشگاه تهران را به ارمغان آورد. دانشگاه پیام‌نور آذربایجان غربی نیز در جایگاه دوم قرار گرفت. دانشگاه تهران با این نتیجه توانست برای دومین بار متوالی قهرمان المپیاد دانشجویان کشور شود.

در مسابقه رده‌بندی، دانشگاه‌های راغب اصفهانی و زند شیراز به مصاف هم رفته و این بازی با نتیجه 2 بر 1 به نفع راغب اصفهانی به اتمام رسید. بنابراین دانشگاه راغب اصفهانی مقام سوم مسابقات را کسب کرد و زند شیراز به مقام چهارم دست یافت.

در دیگر مسابقات این رشته در روز ششم، دانشگاه فرهنگیان تهران در مصاف با اراک با نتیجه 2 بر 1 به پیروزی رسید و دانشگاه تبریز نیز با نتیجه مشابه مغلوب فردوسی مشهد شد.

در پایان این مسابقات مراسم اختتامیه با حضور مسئولان برگزاری شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها برگزار و از تیم‌های برتر تقدیر شد.