تمرینات مستمر تیم‌های دانشگاهی مورد توجه مسئولان ورزشی باشد

بازیکن تیم والیبال دانشگاه تهران گفت: لازم است که مسئولان ورزش دانشگاهی امکان تمرین مستمر تیم‌های ورزشی را در دانشگاه‌ها فراهم کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مطهره علی‌عرب در حاشیه اختتامیه مسابقات والیبال شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: در این دوره از رقابت‌ها با وجود تمام آسیب‌هایی که به اعضای تیم وارد شد توانستیم مقام اول را کسب کرده و قهرمانی خود را در المپیاد ورزشی دانشجویان تکرار کنیم.
وی افزود: عوامل دانشگاه و سرپرستان تیم کمک بسیاری در این مسیر کردند و همه 12 نفر تیم با همه شرایط کنار آمده و در مسابقات حضور یافتند.
بازیکن تیم والیبال دانشگاه تهران با اشاره به آمادگی تیم خود برای حضور در این مسابقات عنوان کرد: بازیکنان تیم ما همه حرفه‌ای و باتجربه بوده و در لیگ حضور دارند؛ ما برای شرکت در المپیاد علاوه‌بر تمرینات جداگانه‌ای که داشتیم، دورهم جمع شده و به مدت دو تا سه ماه تمرین کردیم.
وی در ارتباط با کیفیت تیم‌های شرکت‌کننده در این المپیاد تصریح کرد: سطح کیفی تیم‌های شرکت‌کننده در این دوره نسبت به المپیاد گذشته افزایش چشمگیری داشت و همه پیشرفت خوبی داشتند؛ حتی تیم‌هایی که حذف شدند هم از هشت تیم برتر المپیاد گذشته عملکرد بهتری داشتند.
علی‌عرب با اشاره به حضور داوران برتر کشور در این مسابقات بیان کرد: حضور داوران بین‌المللی و ملی برای قضاوت این مسابقات، داوری بسیار خوب رقابت‌ها را به دنبال داشت.
وی با تاکید بر لزوم تمرین مستمر تیم‌های دانشگاهی گفت: از مسئولان ورزشی و به ویژه مدیران دانشگاه تهران این انتظار را دارم که امکان تمرینات مداوم تیم‌های دانشگاهی را فراهم کنند و این امر را به زمان نزدیک به المپیاد موکول نکنند؛ با تمرینات مستمر، بازیکنان تقویت شده و حتی امکان ورود به لیگ‌ برای آنها فراهم می‌شود.
بازیکن تیم والیبال دانشگاه تهران در ارتباط با مسابقات جهانی دانشجویان عنوان کرد: همچنین لازم است که در کنار دانشجویان پسر، اعزام دانشجویان دختر نیز به مسابقات جهانی مورد توجه قرار گیرد و از ظرفیت سرشار آنها در این رقابت‌ها استفاده شود.
وی افزود: حضور دانشجویان ورزشکار در مسابقات جهانی، عملکرد بهتر و افزایش سطح کیفی آنها را به دنبال دارد.
لازم به ذکر است تیم والیبال دختران دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور قهرمان مسابقات شد.