حمایت از برگزیدگان المپیاد با اعمال تخفیف در پرداخت شهریه دانشگاه

بازیکن تیم والیبال دانشگاه پیام‌نور آذربایجان غربی گفت: مسئولان ورزش دانشگاهی می‌توانند برای حمایت از دانشجویان ورزشکار، در پرداخت شهریه آنها تخفیفاتی قرار دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، آیلار سعیدی در حاشیه اختتامیه مسابقات والیبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: مسابقات امسال در سطح خوبی برگزار شد و همه برای کسب مقام در این رقابت‌ها جنگیدند؛ داوری رقابت‌ها نیز از کیفیت بالایی برخوردار بود.

وی با اشاره به آمادگی تیم والیبال دانشگاه خود برای حضور در این رقابت‌ها عنوان کرد: علی‌رغم آنکه تمرینات کمی انجام دادیم اما توانستیم با امکانات موجود در این دور از رقابت‌ها نتایج خوبی کسب کرده و در نهایت عنوان دوم مسابقات را از آن خود کنیم؛ دانشگاه پیام‌نور تا جایی که توانست از تیم والیبال ما حمایت کرد.

بازیکن تیم والیبال دانشگاه پیام‌نور آذربایجان غربی در ارتباط با میزبانی اصفهان در این المپیاد تصریح کرد: میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان در این دور از مسابقات بسیار خوب بود اما شرایط آب‌وهوایی در اصفهان برای ما که از ارومیه آمده بودیم تا حدودی سخت بود.

وی با تاکید بر لزوم حمایت از دانشجویان ورزشکار بیان کرد: مسئولان ورزش دانشگاهی می‌توانند برای حمایت از دانشجویان ورزشکار، در پرداخت شهریه آنها تخفیفاتی قرار دهند.

سعیدی در ارتباط با توانمندی بازیکنان والیبال در این دوره برای حضور در مسابقات برون‌مرزی عنوان کرد: اگر در این مسابقات استعدادیابی شده و بهترین‌ها برای حضور در مسابقات جهانی انتخاب شوند، انگیزه بسیاری برای دانشجویان ورزشکار ایجاد می‌شود.

لازم به ذکر است تیم والیبال دانشگاه پیام‌نور آذربایجان غربی در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به مقام دوم دست یافت.