المپیاد ورزشی زمینه حضور دانشجویان در مسابقات جهانی را فراهم می‌کند

داور بین‌المللی والیبال گفت: این المپیاد فرصت خوبی است تا بهترین بازیکنان دانشجو انتخاب شده و در قالب یک تیم در مسابقات جهانی دانشجویان حضور یابند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، زهرا شیری در حاشیه فینال مسابقات والیبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در ارتباط با سطح کیفی این دوره از رقابت‌ها اظهار کرد: در این دوره از مسابقات در مقایسه با المپیادهای پیشین، تیم‌های شرکت‌کننده در رشته والیبال از نظر کیفی بسیار بهم نزدیک بوده و مسابقات در سطح بالایی برگزار شده است.

وی افزود: حضور چندین بازیکن تیم‌ملی در دانشگاه‌های مختلف و رقابت آنها با شرکت‌کنندگان دیگر در افزایش سطح کیفی مسابقات تاثیر به سزایی داشته است؛ همچنین حضور آنها در سطح اول دانشگاه‌های کشور نشان‌دهنده اهتمام آنها به تحصیل در کنار ورزش و باعث افتخار است.

داور بین‌المللی والیبال ادامه داد: در امور فنی مسابقات از اساتید برجسته کشور در این حوزه استفاده شده بود و داوران خوبی نیز برای قضاوت این رقابت‌ها معرفی شده بودند؛ در مجموع برگزاری مسابقات از کیفیت بالایی برخوردار بود.

وی با اشاره به ضرورت حمایت از برگزیدگان این المپیاد ورزشی بیان کرد: این المپیاد فرصت خوبی است تا بهترین بازیکنان دانشجو انتخاب شده و در قالب یک تیم در مسابقات جهانی دانشجویان حضور یابند؛ این امر موجب افزایش انگیزه در افراد حاضر در این رقابت‌ها می‌شود.

شیری تاکید کرد: همچنین درنظر گرفتن جایزه برای دانشجویان حاضر در المپیاد نقش بسیاری در انگیزه‌سازی برای همه بازیکنان دارد.

وی در ارتباط با لزوم افزایش اهتمام به تربیت‌بدنی در سطح دانشگاه‌ها تصریح کرد: برای افزایش کیفیت مسابقات لازم است که ساعت‌های اختصاص‌یافته به تربیت‌برنی در دانشگاه‌ها افزایش یابد و همچنین دانشجویان درنظر بگیرند که جسم سالم برای سلامت مغز آنها بسیار مهم است.