المپیاد شانزدهم بستری برای رفاقت و رقابت همزمان

بازیکن تیم والیبال دانشگاه راغب اصفهان گفت: آنچه در فضای المپیاد دیده می‌شود رفاقت و همدلی در عین رقابت بوده و المپیاد از این نظر به هدف خود است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، ملیناز طالبی در حاشیه فینال مسابقات والیبال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: نحوه برگزاری این دوره از مسابقات بسیار عالی بود و همه امکانات اعم از خوابگاه، تغذیه و سالن از کیفیت بالایی برخوردار بود.
وی با اشاره به افزایش کیفی مسابقات والیبال عنوان کرد: سطح رقابت‌های والیبال بسیار بالا و مسابقات سخت بود؛ همه تیم‌ها با آمادگی بالایی در مسابقات حاضر شده بودند؛ داوری مسابقات نیز بدون نقص بود و افرادی که برای این امر انتخاب شده بودند از جایگاه بالایی در داوری ملی و بین‌المللی برخوردار بودند.
بازیکن تیم والیبال دانشگاه راغب اصفهان در ارتباط با فضای حاکم بر این دوره از المپیاد تصریح کرد: آنچه در سالن‌های ورزشی و خوابگاه‌ها دیده می‌شود رفاقت و همدلی بین دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف است و همه در حین رقابت، دوستی زیادی باهم داشتند.
وی افزود: هدف برگزاری المپیاد ایجاد همین دوستی و همدلی است و از این نظر می‌توان گفت که به طور کامل به هدف خود رسیده است.
طالبی با اشاره به نقش برگزاری المپیاد ورزشی در رونق جامعه ورزشی دانشگاه‌های کشور بیان کرد: به طور طبیعی با برگزاری چنین رویدادهایی، نیروی ورزشی علاقه بیشتری به ورود به دانشگاه پیدا می‌کند و در دانشگاه‌ها نیز انگیزه بیشتری برای افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تربیت‌بدنی ایجاد می‌شود.
وی تاکید کرد: برای حمایت از برگزیدگان المپیاد می‌توان تخفیفاتی در پرداخت شهریه آنها به ویژه در دانشگاه‌های غیردولتی اعمال کرد و امکانات مناسبی در اختیار آنها قرار داد.

لازم به ذکر است تیم والیبال دانشگاه راغب اصفهانی در شانزدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به مقام سوم مسابقات دست یافت.