نتایج مسابقات در پنجمین روز المپیاد

نتایج مسابقات برگزار شده در پنج رشته اعلام شد.

به گزارش دانشگاه صنعتی اصفهان، در پنجمین روز المپیاد مسابقات در پنج رشته والیبال، هندبال، بسکتبال، بدمینتون و شطرنج برگزار شد.

در رشته والیبال هشت دانشگاه به مصاف هم رفتند. در این رقابت‌ها دانشگاه فردوسی مشهد با نتیجه 2 بر 1 در مقابل فرهنگیان تهران به پیروزی رسید و راغب اصفهان با نتیجه 2 بر صفر مغلوب پیام‌نور آذربایجان غربی شد.

همچنین دانشگاه‌های تبریز و تهران با نتیجه 2 بر صفر به ترتیب از رقیبان خود یعنی دانشگاه‌های اراک و زند شیراز گذشتند. آخرین روز مسابقات در این رشته در روز 21 مردادماه برگزار می‌شود.

در رشته هندبال چهار مسابقه با رقابت هشت دانشگاه برگزار شد. در نوبت صبح دانشگاه تبریز با نتیجه 17 بر 4 در رقابت با شهید باهنر کرمان به پیروزی رسید و فرهنگیان خراسان رضوی با نتیجه 29 بر 7 مغلوب مازندران شد.

در نوبت عصر دانشگاه حکیم سبزواری با نتیجه 21 بر 16 در مقابل پیام‌نور ایلام به برتری رسید و دانشگاه ملی مهارت کرمان نیز با نتیجه 20 بر 9 از سد دانشگاه تهران گذشت. در پایان مرحله مقدماتی در این رشته دانشگاه‌های الزهرا و فرهنگیان خراسان رضوی حذف شده و هشت تیم دیگر به مرحله حذفی راه یافتند.

در رشته بسکتبال دو مسابقه برگزار شد که در آنها دانشگاه الزهرا با نتیجه 55 بر 54 در رقابت با فردوسی مشهد پیروز میدان شد و دانشگاه گیلان با نتیجه 102 بر 2 دانشگاه پیام‌نور آذربایجان شرقی را شکست داد.

در رشته بدمینتون 12 مسابقه برگزار شد. در این رقابت‌ها دانشگاه شهید باهنر کرمان با نتیجه 3 بر 2 اصفهان را شکست داد و دانشگاه قم با نتیجه 5 بر صفر مغلوب صنعتی شریف شد. فردوسی مشهد با نتیجه 4 بر 1 پیروز میدان رقابت با صنعتی اصفهان شد و الزهرا نیز با نتیجه مشابه بر شهید چمران اهواز غلبه کرد. دانشگاه صنعتی شاهرود با نتیجه 3 بر 2 مغلوب ملی مهارت تبریز شد و دانشگاه تبریز با نتیجه مشابه دانشگاه شیراز را شکست داد.

در ادامه دانشگاه شهید باهنر کرمان در مصاف با قم با نتیجه 4 بر 1 به برتری رسید و دانشگاه صنعتی شریف با نتیجه مشابه از سد دانشگاه اصفهان گذشت. دانشگاه الزهرا با نتیجه 4 بر 1 صنعتی اصفهان را مغلوب کرد و فردوسی مشهد در رقابت با شهید چمران اهواز با نتیجه مشابه به پیروزی دست یافت. همچنین دانشگاه ملی مهارت تبریز با نتیجه 3 بر 2 مغلوب گیلان شد و تبریز با نتیجه مشابه از سد دانشگاه تهران گذشت.

ادامه مسابقات در رشته بدمینتون در روزهای 21، 22 و 23 مردادماه دنبال می‌شود.

در رشته شطرنج رقابت‌ها در ماده استاندارد در دو نوبت صبح و بعدازظهر انجام شد. در نوبت صبح دانشگاه تهران با نتیجه 3 بر صفر در مصاف با یزد به برتری رسید و دانشگاه کردستان با نتیجه مشابه مغلوب فردوسی مشهد شد. دانشگاه صنعتی شریف با نتیجه 2 بر 1 از سد دانشگاه شهید رجایی گذشت و شهید باهنر کرمان با نتیجه مشابه گیلان را شکست داد.

در نوبت عصر دانشگاه تهران با نتیجه 3 بر 0 بر زند شیراز غلبه کرد و دانشگاه ارومیه با نتیجه مشابه از یزد شکست خورد. دانشگاه شهید باهنر کرمان با نتیجه 2 بر 1 مغلوب فردوسی مشهد شد و صنعتی شریف با نتیجه مشابه از سد دانشگاه ملایر گذشت. دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با نتیجه 2 بر 1 پیروز میدان رقابت با گیلان شد و دانشگاه شهید چمران اهواز با نتیجه مشابه از کردستان شکست خورد.

ادامه رقابت‌ها در ماده استاندارد رشته شطرنج در روزهای 21 و 22 مردادماه برگزار می‌شود.