بازیکنان برتر مسابقات فوتسال معرفی شدند

بازیکنان برتر مسابقات فوتسال در پایان مرحله مقدماتی این رقابت‌ها معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، سومین روز مسابقات فوتسال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور جمعه 19 مردادماه با رقابت 14 دانشگاه در قالب هفت مسابقه برگزار شد.

به این ترتیب مسابقات مرحله مقدماتی در این رشته به پایان رسید و از یکشنبه 21 مردادماه مسابقات مرحله حذفی آغاز می‌شود.

در پایان این دوره از رقابت‌ها بازیکنان برتر روز سوم اعلام شدند. مهسا محمدی از دانشگاه کرمان، زهرا قصری از دانشگاه پیام‌نور اصفهان و لیلا نصیری از دانشگاه اراک به ترتیب در جایگاه اول تا سوم بازیکنان برتر قرار گرفتند.

در ادامه فاطمه شبان از دانشگاه ملی مهارت تهران، فاطمه حیدری از دانشگاه شهرکرد، کوثر رضوانی‌مقدم از دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی و فاطمه دائی‌نیا از دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی به ترتیب مقام چهارم تا هفتم را در بازیکنان برتر به خود اختصاص دادند.

مرحله حذفی این رقابت‌ها از 21 تا 23 مردادماه برگزار می‌شود.