برنامه مسابقات در روز پنجم المپیاد؛ آغاز رقابت‌ها در دو رشته شطرنج و بدمینتون

پنجمین روز از المپیاد شانزدهم با برگزاری مسابقات در پنج رشته دنبال می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، پنجمین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با برگزاری مسابقات در پنج رشته هندبال، والیبال، بسکتبال، شطرنج و بدمینتون همراه است.

آخرین مسابقات مرحله مقدماتی در رشته هندبال با رقابت دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و تبریز، فرهنگیان خراسان رضوی و مازندران، حکیم سبزواری و پیام‌نور ایلام و همچنین ملی مهارت کرمان و تهران دنبال می‌شود. مرحله نیمه‌نهایی و نهایی این مسابقات در روزهای 21 و 22 مردادماه برگزار می‌شود.

در رشته والیبال، مسابقات حذفی با رقابت هشت دانشگاه دنبال می‌شود؛ به این ترتیب دانشگاه‌های فرهنگیان تهران، فردوسی مشهد، تبریز و اراک در دو مسابقه به مصاف یکدیگر رفته و دانشگاه‌های راغب اصفهان، پیام‌نور آذربایجان غربی، تهران و زند شیراز نیز در مقابل یکدیگر صف‌آرایی می‌کنند. فینال رشته والیبال در روز 21 مردادماه برگزار می‌شود.

در رشته بسکتبال آخرین روز مرحله مقدماتی با رقابت شش دانشگاه در قالب سه بازی همراه است. در این رقابت‌ها دانشگاه‌های الزهرا با فردوسی مشهد، اصفهان با فرهنگیان خراسان رضوی و پیام‌نور آذربایجان شرقی با گیلان به مصاف هم می‌روند.

در اولین روز مسابقات رشته شطرنج، شرکت‌کنندگان در ماده استاندارد با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. ادامه رقابت‌ها در این ماده در روزهای 21 و 22 مردادماه برگزار می‌شود.

روز اول رقابت‌ها در رشته بدمینتون، مسابقات تیمی در مرحله مقدماتی در چهار نوبت دنبال می‌شود. در نوبت اول دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و اصفهان، صنعتی شریف و قم، صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد و همچنین شهید چمران اهواز و الزهرا در مقابل یکدیگر صف‌آرایی می‌کنند.

در نوبت دوم دانشگاه‌های صنعتی شاهرود با ملی مهارت تبریز، تهران با تبریز و کردستان با شیراز به رقابت پرداخته و نوبت سوم نیز با برگزاری مسابقات بین دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و قم، صنعتی شریف و اصفهان، صنعتی اصفهان و الزاهرا و همچنین شهید چمران اهواز و فردوسی مشهد دنبال می‌شود.

در آخرین نوبت دانشگاه‌های گیلان و ملی مهارت تبریز، تهران و شیراز و همچنین کردستان و تبریز به مصاف یکدیگر می‌روند. ادامه رقابت‌ها در مرحله مقدماتی در روز 21 مردادماه برگزار می‌شود.