اعلام نتایج مسابقات تکواندو در روز نخست المپیاد

افراد برگزیده در مسابقات تکواندو کیوروگی در روز نخست رقابت‌ها مشخص و از آنها تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان در اولین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور شرکت‌کنندگان در رشته تکواندو کیوروگی از ساعت 9 صبح در چهار وزن به رقابت پرداختند.
در این رشته 55 نماینده از دانشگاه‌های مختلف کشور در وزن‌‌های اول (-46)، سوم (-53)، پنجم (-62) و هفتم (-73) در سالن پوریای ولی دانشگاه آزاد نجف‌آباد مبارزه کرده و نفرات برتر این دور از مسابقات مشخص شدند.
در وزن اول (-46) سارا بهرامیان از دانشگاه فرهنگیان اصفهان مقام اول، زهرا میرنیازمندان از دانشگاه گیلان مقام دوم، معصومه فروزش از دانشگاه شاهد تهران مقام سوم و عاطفه داعی از دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی مقام سوم مشترک را کسب کردند.
در وزن سوم (-53) غزل سلطانی از دانشگاه سمنان مقام اول، ساغر احدی‌نیا از دانشگاه فرهنگیان اصفهان مقام دوم، نادیا حسن‌نژاد از دانشگاه عمران توسعه همدان مقام سوم و فاطمه حسینی‌شیخ‌طبقی از دانشگاه الزهرا مقام سوم مشترک را کسب کردند.
در وزن پنجم (-62) سیده ساناز صدرالدینی از دانشگاه شهید بهشتی مقام اول، فاطمه سادات رضوی‌زاده از دانشگاه خوارزمی مقام دوم، هدیه سلطانی‌نیرو از دانشگاه ایلام مقام سوم و مهسا ابراهیم‌وند از موسسه عالی غیرانتفاعی هشت بهشت مقام سوم مشترک را کسب کردند.
در وزن هفتم (-73) ساناز سیمیاری از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین مقام اول، عذرا صالحی از دانشگاه ایلام مقام دوم، مائده عالی‌پور از دانشگاه اصفهان مقام سوم و مهشید داوودی از موسسه آموزش عالی زند شیراز مقام سوم مشترک را کسب کردند.
در پایان رقابت‌ها از برگزیدگان این دوره از مسابقات با حضور مسئولان انجمن تکواندو تقدیر شد.
سایر مسابقات تکواندو در روزهای 17 و 18 مردادماه در اصفهان برگزار خواهد شد.