در روز اول المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور چه گذشت؟

در روز اول مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور، ورزشکارن در هفت رشته رقابت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان در اولین روز مسابقات شانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، شرکت‌کنندگان در رشته‌های هندبال، والیبال، فوتسال، بسکتبال، تنیس روی میز، شنا و تکواندو به رقابت پرداختند.
مسابقات رشته‌ هندبال در روز اول مرحله مقدماتی از ساعت 9 صبح تا ساعت 16 انجام می‌شود؛ در این دور از رقابت‌ها دانشگاه‌های الزهرا با پیام‌نور ایلام، حکیم سبزواری با شهید باهنر کرمان، فرهنگیان خراسان رضوی با ملی مهارت کرمان و تهران با اصفهان در مرکز تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان مسابقه دادند.
در رشته والیبال در روز اول مرحله مقدماتی از ساعت 9 صبح تا ساعت 20، هشت مسابقه بین دانشگاه‌های تبریز و شهید چمران اهواز، ملی مهارت خراسان رضوی و فرهنگیان تهران، صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد، اراک و شهید باهنر کرمان، الزهرا و علمی کاربردی اصفهان، زند شیراز و پیام نور آذربایجان غربی، تهران و رازی و همچنین راغب اصفهان و مازندران در سالن نشاط دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
رقابت‌ها در رشته فوتسال در روز اول مرحله مقدماتی از ساعت 9 صبح تا ساعت 20 با بازی دانشگاه‌های ملی مهارت مازندران با شیراز، الزهرا با شهرکرد، اصفهان با علمی کاربردی آذربایجان شرقی، فرهنگیان خراسان رضوی با ایلام، فردوسی مشهد با مازندران، پیام‌نور با اراک و کرمان با تهران در مرکز تربیت بدنی دنبال شد.
در رشته بسکتبال در روز اول مرحله مقدماتی از ساعت 9 صبح تا ساعت 19 دانشگاه‌های اصفهان و شهید بهشتی، بوعلی‌سینا با ملی مهارت کرمان، الزهرا با گیلان و پیام‌نور آذربایجان شرقی با فردوسی مشهد در سالن پوریای ولی دانشگاه آزاد نجف‌آباد به رقابت پرداختند.
مسابقات شنا در استخر دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته‌های 200 متر آزاد، 50 متر قورباغه، 100 متر کرال پشت، 50 متر پروانه و 4 دور 50 متر آزاد تیمی برگزار می‌شود.
همچنین مسابقات تکواندو کیوروگی با رقابت 55 دانشگاه در وزن‌های یک، سه، پنج و هفت از ساعت 9 صبح امروز آغاز شده و در ادامه با مشخص شدن نفرات برتر این دور از رقابت‌ها، مراسم تقدیر و اهدای مدال آنها برگزار شد.
ادامه مسابقات در مرحله مقدماتی رشته‌ والیبال در روزهای 17 و 18 مردادماه، رشته فوتسال در روزهای 18 و 19 مردادماه و رشته بسکتبال و هندبال در روزهای 17، 18، 19 و 20 مردادماه برگزار خواهد شد. سایر مسابقات تکواندو نیز در روزهای 17 و 18 مردادماه خواهد بود.