برنامه روز دوم المپیاد ورزشی دانشجویان دختران کشور

روز دوم المپیاد ورزشی دانشجویان کشور با برگزار مسابقات در شش رشته دنبال می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در دومین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان، افتتاحیه رسمی این رویداد با حضور جمعی از مسئولان وزارت علوم و استان اصفهان، جامعه ورزشی دانشگاه‌های کشور و همراه با رژه تیم‌های حاضر در این مسابقات برگزار می‌شود.

علاوه‌بر آن، مسابقات رشته هندبال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، شنا و تکواندو نیز در این روز برگزار می‌شود.

در رشته هندبال در روز دوم مرحله مقدماتی، چهار مسابقه بین دانشگاه‌های ملی مهارت کرمان و مازندران، تبریز و حکیم سبزواری، اصفهان و فرهنگیان خراسان رضوی و الزهرا و شهید باهنر کرمان در مرکز تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

روز دوم مرحله مقدماتی رشته والیبال با هشت مسابقه بین دانشگاه‌های صنعتی و شهید باهنر کرمان، فردوسی مشهد و اراک، الزهرا و زند شیراز، علمی کاربردی اصفهان و پیام‌نور آذربایجان غربی، تهران و راغب اصفهان، مازندران و رازی، فرهنگیان تهران و تبریز و همچنین ملی مهارت خراسان رضوی و شهید چمران اهواز دنبال می‌شود.

مسابقات تنیس روی میز با رقابت حذفی دور دوم، تعین مقام 6-5 و 8-7، فینال و همچنین شروع مسابقات انفرادی دور اول همراه خواهد بود.

در مسابقات شنا همچون روز گذشته شرکت‌کنندگان در رشته‌های 200 متر مختلط انفرادی، 100 متر قورباغه، 50 متر کرال پشت، 100 متر آزاد و چهار دور 50 متر مختلط تیمی برگزار می‌شود و در پایان مراسم با مراسم اهدای مدال همراه خواهد بود.

در رشته تکواندو مسابقات کیوروگی برگزار شده و در پایان از برگزیدگان این رقابت‌ها تجلیل می‌شود.

ادامه مسابقات مقدماتی در روزهای آینده دنبال شده و پس از آن مرحله نیمه نهایی و نهایی برگزار خواهد شد.