اعلام نتایج نفرات برتر رشته شنا در نخستین روز المپیاد

نفرات برتر رشته شنا در اولین روز برگزاری مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان در نخستین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، مسابقات شنا در چهار رشته انفرادی 200 متر آزاد، 50 متر قورباغه، 100 متر کرال پشت و 50 متر پروانه و همچنین یک رشته گروهی چهار دور 50 متر آزاد در استخر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در رشته 200 متر آزاد 24 ورزشکار از دانشگاه‌های مختلف کشور به رقابت پرداختند که از این میان نفیسه رجبی جهرودی از دانشگاه علم و صنعت ایران مقام اول، آریانا کاتبی از دانشگاه تهران مقام دوم و محدثه اسماعیلی از دانشگاه فرهنگیان تهران مقام سوم را کسب کردند.

رشته 50 متر قورباغه با شرکت 27 ورزشکار برگزار شد و آناهیتا بهبود از دانشگاه شیراز به مقام اول، روژان اللهی از دانشگاه تهران به مقام دوم و سپیده مصلی از دانشگاه شهید بهشتی به مقام سوم رسیدند.

رشته 100 متر کرال پشت با حضور 21 ورزشکار برگزار شد و سپیده مهدوی از دانشگاه شریعتی مقام اول، وانیا ملک‌زاهدی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر مقام دوم و ایده میمندی‌نژاد از دانشگاه شیراز مقام سوم را کسب کردند.

در رشته 50 متر پروانه 31 شناگر حضور یافتند که از بین آنها آناهیتا بهبود از دانشگاه شیراز به مقام اول، مائده حضوری از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مقام دوم و سپیده مهدوی از دانشگاه شریعتی به مقام سوم دست یافتند.

12 تیم در رشته گروهی چهار دور 50 متر آزاد شرکت کردند و تیم دانشگاه اصفهان با کسب 36 امتیاز به مقام اول، تیم دانشگاه تهران با کسب 32 امتیاز به مقام دوم و تیم دانشگاه شهید پزشکی با کسب 30 امتیاز به مقام سوم رسیدند.

در پایان این مسابقات از افراد برگزیده با حضور مسئولان انجمن شنا تقدیر شد.

ادامه مسابقات شنا در روزهای 17 و 18 مردادماه برگزار خواهد شد.