اعلام نتایج مسابقات والیبال در روز نخست المپیاد

نتایج مسابقات والیبال در اولین روز المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در روز نخست شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز عالی کشور هشت مسابقه در رشته والیبال در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار شد.
در این مرحله از رقابت‌ها در نوبت صبح دانشگاه‌های تبریز، فرهنگیان تهران، فردوسی مشهد و اراک به ترتیب به مصاف دانشگاه‌های شهید چمران، ملی مهارت خراسان رضوی، صنعتی اصفهان و اراک رفته و با نتیجه 2 بر صفر از سد رقیبان خود گذشتند.
در نوبت بعدازظهر دانشگاه‌های الزهرا و علمی کاربردی اصفهان، پیام‌نور آذربایجان غربی و زند شیراز، رازی کرمانشاه و تهران و همچنین مازندران و راغب اصفهانی با یکدیگر به رقابت پرداختند و در پایان دانشگاه‌های الزهرا، زند شیراز و راغب اصفهانی با نتیجه 2 بر 1 و همچنین دانشگاه تهران با نتیجه 2 بر صفر از رقیبان خود پیشی گرفتند.
ادامه رقابت‌ها در رشته والیبال در روزهای 17 و 18 مردادماه در مرحله مقدماتی و روزهای 19، 20 و 21 مردادماه در مرحله حذفی برگزار می‌شود.