اعلام نتایج مسابقات فوتسال در اولین روز المپیاد

نتایج مسابقات فوتسال در اولین روز المپیاد ورزشی دانشجویان کشور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، در نخستین روز از شانزدهمین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور هفت مسابقه در رشته فوتسال در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد.

در نوبت صبح سه مسابقه بین دانشگاه‌های ملی مهارت تهران و شیراز، الزهرا و شهرکرد و همچنین علمی کاربردی آذربایجان شرقی و صنعتی اصفهان برگزار شد. در این رقابت‌ها دانشگاه‌های ملی مهارت تهران با نتیجه 4 بر صفر و دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی با نتیجه 4 بر 1 از سد رقیبان گذشته و مسابقه دیگر با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید.

در نوبت بعدازظهر هشت دانشگاه به مصاف یکدیگر رفتند؛ در این مسابقات دانشگاه پیام‌نور اصفهان با نتیجه 2 بر صفر مغلوب دانشگاه اراک شد و دانشگاه مازندران بازی را با نتیجه 2 بر 1 به دانشگاه فردوسی مشهد واگذار کرد. همچنین دانشگاه تهران با نتیجه 5 بر 1 پیروز رقابت با دانشگاه شهید باهنر کرمان شد و بازی دانشگاه‌های فرهنگیان خراسان رضوی و ایلام با 3 گل مساوی به پایان رسید.

ادامه مسابقات در مرحله مقدماتی رشته فوتسال در روزهای 18 و 19 مردادماه برگزار خواهد شد.